Bogføring gjort nemt, effektivt og prisvenligt!

Vi har samlet +75 af landets dygtigste bogholdere og revisorer for at tilbyde hjælp til bogføring, så du kan få din personlige bogholder til en fast lav pris om måneden

fremragende
96 anmeldelser

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Vi kontakter dig indenfor 24 timer.
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Fuld service Bogføring og Regnskab

Med Regnskabshelten kan du altid vælge det abonnement, der passer til dig og din virksomhed.
Hvis du vil vide mere om hvilken pakkelosning der er den rette for dig, så klik her.

Iværksætteren

495 kr Pris, ex moms pr. mdr.
 • Fast tilknyttet team med speciale i din branche
 • Bogføring af op til 350 bilag
  per år
 • Afstemning af banken
 • Indberetning af moms
 • Kvartalsregnskab

Vækstrejsen

695 kr Pris, ex moms pr. mdr.
 • Fast tilknyttet team med speciale i din branche
 • Bogføring af op til 600 bilag
  per år
 • Afstemning af banken
 • Indberetning af moms
 • Kvartalsregnskab
PopuLÆR

Den etablerede

995 kr Pris, ex moms pr. mdr.
 • Fast tilknyttet team med speciale i din branche
 • Bogføring af op til 1000 bilag
  per år
 • Afstemning af banken
 • Indberetning af moms
 • Kvartalsregnskab

Bogføring i overensstemmelse med den danske bogføringslov

Som erfarne bogføringsudbydere leverer vi lovmæssigt overensstemmende ydelser med vores dygtige, certificerede revisore og bogholdere, der er ajourførte med lovgivningen.

Vi holder omhyggeligt styr på alle økonomiske transaktioner via moderne, sikre systemer, hvilket forenkler adgangen til dine finansielle data.

Vi opbevarer regnskaber og finansielle dokumenter korrekt i minimum 5 år, rådgiver om skat, og sikrer overholdelse af skatteregler. Med os kan du være sikker på, at din bogføringsforpligtelse er juridisk korrekt, hvilket lader dig fokusere på at udvikle din virksomhed.

Frigør Din Tid - Få Hjælp Til Bogføring For Din Virksomhed

Bogføringen er typisk den arbejdsopgave som virksomhedsejere og selvstændige først vælger at outsource. Og med god grund - der er nemlig ofte markant arbejdstid at frigøre, mens de mange teknikaliteter og regler i bogføringsfaget kan gemme på flere store besparelser.

Opbyg ekspertise i din bogføring

Sammen taler vi om det nuværende bogholderi i din virksomhed og de problemstillinger du må have mødt. Vi har en oprigtig interesse i lige præcis din bogføring - jo bedre indsigt, desto bedre kan vi overtage bogføringen og blive eksperterne i dine bilag.

Effektiv optimering af din bogføring

Med den rette indsigt kan vi analysere os frem til optimeringerne af dit bogholderi og finde de processer der med fordel kan automatiseres, for både at spare tid og penge.

Erfarne Bogholdere

Med os som bogholdere vil du opleve mærkbare resultater målt i både tid og penge. Udover vores ekspertise i din bogføring, vil du heller aldrig misse en deadline eller tidsfrist - vi står for indberetningerne

Eksperter i dit regnskabsprogram

Vi har mange års erfaring i Dinero, e-conomic, Billy mm

Billy Bogføring

Vores erfarne bogholdere tilbyder førsteklasses bogføringsservice med ekspertise i Billy. Vi skræddersyer tjenester til din virksomheds behov, sparer tid og optimerer økonomien. 

e-conomic Bogføring

Er du på udkig efter en kompetent bogføringspartner med stor ekspertise i e-conomic? Vores dedikerede team er klar til at hjælpe din virksomhed. Takket være vores ekspertise i e-conomic leverer vi nøjagtig bogføring, sparer tid og tilpasser vores support til din virksomheds specifikke krav

Dinero Bogføring

Søger du en erfaren bogføringspartner med ekspertise i Dinero? Med vores indgående kendskab til Dinero tilbyder vi effektiv bogføring, tidsbesparelse og skræddersyet support, der opfylder din virksomheds unikke behov.

Gør som 400+ andre selvstændige

Rasmus Kampmann
Rasmus Kampmann
Adm. Direktør
Read More
Sparrede en månedsløn om året på regnskabsudgifter

Regnskabshelten team af tilknyttede revisorer og bogholdere er kompetente og leveringsdygtige. Den streamlinede process, hvor de allokerer en specialist til lige præcis ens regnskabsemne fungerer rigtigt godt og så er prisen til og med også skarp!
Palle Sørensen
Palle Sørensen
Virksomhedsejer
Read More
Vi har været meget tilfredse med Regnskabshelten

Vi har været meget tilfredse med Regnskabshelten, som vi har haft tilknyttet det seneste regnskabsår. Deraf tager vi endnu et år. De leverer en god service, og er altid til at komme i kontakt med. Altid hurtig - og kyndig respons.
Morten Ølgaard
Morten Ølgaard
Marketingsansvarlig
Read More
Varm anbefaling

Jeg har haft regnskabshelten som samarbejdspartner i nu snart 2 år. Det har været rigtig fint. Jeg oplever de tager mine henvendelser seriøst og altid finder en løsning. Der er masser af erfaring og energi, og man bliver altid taget imod med et smil og en positiv indstilling. Jeg kan varmt anbefale at tage fat i Regnskabshelten hvis man har brug for en stærk samarbejdspartner der forstår sig på iværksætteri.

Hvorfor vælge os til at hjælpe med din bogføring

Erfarent team

Vi er et fokuseret, professionelt og dedikeret team af revisorer, bogholdere og jurister, med mange års erfaring som dagligt hjælper +200 selvstændige med deres bogføring og regnskab.

Tryghed gennem hele forløbet

Vi tager vores ansvar seriøst og vi forstår, at troværdighed, tillid og tryghed er alfa og omega for vores mange kunder, som vælger os til at udarbejde deres årsregnskaber.

Vi klarer også bogføringen

Styr på dit bogholderi? Hvis ikke, så kan du tage det helt roligt. Vi står til rådighed, og sørger for at få dig helt i mål.

Nemt og effektivt

Er der nogen spørgsmål undervejs står vi altid til rådighed og hvis ikke, så har vi overblikket og tager os af hele processen, så du kan holde fri når du har fri.

Indberettede
årsregnskaber
0 +
Tilfredse
kunder
0 +
Opkald besvaret de
seneste 14 dage
0 +

Nogle af vores partnere

Er du klar til at blive regnskabsfri?

Et udsnit af vores andre ydelser

FÅ HJÆLP TIL ADMINISTRATION

ÅRSREGNSKAB

Få Hjælp Til Bogføring

Scroll to Top

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Vi kontakter dig indenfor 24 timer.
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.