Regnskab gjort nemt, effektivt og prisvenligt!

We have gathered +75 of the country’s most skilled accountants and auditors, so you can get your personal accountant at a fixed low price per month:

Prices from DKK 495 / month.

CFO Service- din nye Regnskabschef

Regnskabshelten hjælper virksomheder med at optimere og forbedre deres økonomifunktion,
så den bliver mere effektiv og produktiv – med fokus på dine behov.

Support, udvikling og tilpasning af virksomhedens vision og strategi – samt tranformation
af idéer til konkrete handlinger. Kontakt os og få effektiv og kyndig hjælp.

Din virksomhed vokser - men følger fokusset på din økonomistyring med?

Med Regnskabshelten kan du altid forvente en skræddersyet pakkeløsning, der passer til dig og din virksomhed.
Hvis du vil vide mere om, hvilken pakkeløsning for CFO services der er den rette for dig, så klik her.

CFO Service

7.995 kr Pris, ex moms
 • Bugetter
 • Forecast analyser
 • Komplet økonomistyring
page thumb

Vores konsulenter hjælper dig til at skabe varige og blivende resultater

Det kan være svært at finde tid og ressourcer til effektiv økonomistyring, når hverdagen er travl. Ja, faktisk kan det være svært overhovedet at vide, hvor du skal gribe fat. Vi har ressourcerne og kompetencerne til at hjælpe dig.

Med CFO Service fra Regnskabshelten får du al den ekspertbistand, du har brug for til at få hold på økonomistyringen – og opnå de resultater, du drømmer om.

 • Indsigt

  Vi tager en snak om, hvordan økonomistyringen fungerer i din virksomhed her og nu. Vi ser på hvilke værktøjer, der bruges, og lærer din virksomhed at kende. Vi har en oprigtig interesse i at hjælpe dig til at optimere og effektivisere den måde, du styrer økonomien på.

  Jo bedre indsigt vi har, jo bedre kan vi hjælpe dig med at spare tid, skabe værdi og vækst.

 • Analyse

  Når vi har fået den rette indsigt i din virksomhed og den måde, den fungerer på, analyserer vi os frem til redskaber, der kan optimere hverdagens opgaver og økonomistyringen. Vi finder de områder, hvor der kan effektiviseres – og vi lærer dig, hvordan du bruger styringsredskaberne på den bedste måde i det daglige.

 • Resultater

  Med vores CFO Service vil du opleve mærkbare resultater fra dag ét. Du får et bedre overblik og større indsigt i din virksomheds økonomi og dermed også blik for, hvor besparelserne og mulighederne for vækst ligger.

  Vi hjælper dig kort sagt med alt fra optimering til udvikling og implementering af strategier – så din vision kan blive til virkelighed.

[formidable id=11]
Edit Template

Skattefri virksomhedsomdannelse

Hvis du driver en enkeltmandsvirksomhed, kan det være relevant at overveje at lave en skattefri virksomhedsomdannelse.

I praksis består en skattefri virksomhedsomdannelse af at man indskyder værdien af ens enkeltmandsvirksomhed i et ApS og med det udskyder beskatningen.

Der er mange gode grunde til dette.

Omdan dit personligt ejede selskab, til ét med begrænset ansvar (ApS eller A/S) - uden at skulle betale skat af eventuelle fortjenester

Virksomhedsejere der ejer et personligt eget selskab som en Enkeltmandsvirksomhed (EMV), eller et Interessentselskab (I/S), kan omdanne deres selskab til et ApS eller et A/S under virksomhedsomdannelsesloven. Det er meget attraktiv løsning, der giver mulighed for at indskyde den gamle virksomheds værdier i det nye selskab – uden beskatning. Men en skattefri virksomhedsomdannelse har også en lang række vigtige betingelser, der absolut skal opfyldes – og som vi er eksperter i hos Regnskabshelten.

 • Indsigt

  Vores rådgivere starter med få den rette indsigt i din virksomhed og igennem samtale med dig, finder vi frem til om betingelserne for en skattefri virksomhedsomdannelse kan opfyldes.

 • Analyse

  Med vores indsigt kan vi nu analysere os frem til, om der er visse betingelser der eksekveres på for at få godkendt. Ligeledes skal vi nu beregne, hvordan omdannelsen bedst muligt kan undgå beskatning og sørge for at alle værdier kan overføres korrekt.

 • Resultater

  Vi leverer en færdig pakkeløsning med en komplet gennemgang af bogholderiet og balancen, opgørelsen af den skattepligtige indtægt, evt. assistance med afskrivninger, den færdige revisorerklæring og sidst men ikke mindst står vi for indberetningen til myndighederne – og du sparer dine arbejdstimer og kan ligge energien i din nye virksomhed.

Eksperter i dit regnskabsprogram

Vi har mange års erfaring i Dinero, e-conomic, Billy mm

Gør som 400+ andre selvstændige

Rasmus Kampmann
Rasmus Kampmann
Adm. Direktør
Læs mere
Sparrede en månedsløn om året på regnskabsudgifter

Regnskabshelten team af tilknyttede revisorer og bogholdere er kompetente og leveringsdygtige. Den streamlinede process, hvor de allokerer en specialist til lige præcis ens regnskabsemne fungerer rigtigt godt og så er prisen til og med også skarp!
Palle Sørensen
Palle Sørensen
Virksomhedsejer
Læs mere
Vi har været meget tilfredse med Regnskabshelten

Vi har været meget tilfredse med Regnskabshelten, som vi har haft tilknyttet det seneste regnskabsår. Deraf tager vi endnu et år. De leverer en god service, og er altid til at komme i kontakt med. Altid hurtig - og kyndig respons.
Morten Ølgaard
Morten Ølgaard
Marketingsansvarlig
Læs mere
Varm anbefaling

Jeg har haft regnskabshelten som samarbejdspartner i nu snart 2 år. Det har været rigtig fint. Jeg oplever de tager mine henvendelser seriøst og altid finder en løsning. Der er masser af erfaring og energi, og man bliver altid taget imod med et smil og en positiv indstilling. Jeg kan varmt anbefale at tage fat i Regnskabshelten hvis man har brug for en stærk samarbejdspartner der forstår sig på iværksætteri.
Din personlige bogholder

Specialister i den skattefrie virksomhedsomdannelse

Vores team af rådgivere har stået for hele processen for omdannelse af mere end 80 selskaber – fra start til slut. Derfor har vi også beskæftiget os med virksomheder i alle typer af brancher, og af den grund kan du også forvente, at vi kan sætte os ind i din virksomhed og realisere de betingelser, din netop din virksomhed skal kunne opfylde.

Et_digitalt_og_effektivt_bogholderi

Vi holder overblikket under hele forløbet for omdannelsen

Den skattefrie virksomhedsomdannelse kræver et vist overblik. Der skal udarbejdes en samlet dokumentpakke, med opgørelser af hele bogholderiet inkl. den skattepligtige indkomst – alt imens der skal indledes en kommunikation til myndighederne. Vi holder overblikket i hele forløbet og sørger for at dine deadlines og tidsfrister nås.

Fast_månedlig_pris

Vi er seriøse omkring dine virksomhedsoplysninger

En skattefri virksomhedsomdannelse kræver fuld indsigt i dine virksomhedsoplysninger og dit regnskab. Derfor ved vi hvor vigtigt det er at få én specialist tilknyttet, der er hovedansvarlig for din omdannelse og sørger for sikker opbevaring af dine oplysninger.

Overhold_frister_&_deadlines

Brug din tid - der hvor den giver mening for din virksomhed

I kraft af vores mange tidligere omdannelser af personligt ejede selskaber til anpartsselskaber og aktieselskaber, har vi optimeret vores arbejdsgange mod at skulle involvere virksomhedsejeren mindst muligt. Vi mener at din tid er bedst tjent, der hvor den giver mening for dig.

0 +
Indberettede
årsregnskaber
0 +
Tilfredse
kunder
0 +
Opkald besvaret de
seneste 14 dage

Nogle af vores partnere

Er du klar til at blive regnskabsfri?

Prøv regnskabshelten allerede i dag!

Et udsnit af vores andre ydelser

Arrrow Icon

OMDAN DIT IVS TIL APS

Office Icon

FÅ HJÆLP TIL ADMINISTRATION

file icon

ÅRSREGNSKAB

page thumb

Send en besked

Interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig?
Skriv dig op herunder og så vil vi kontakte dig indenfor 48 timer👇