CFO Service
- din nye Regnskabschef

Tænk på os som et traditionelt revisionsfirma, bare prisvenligt, digitalt og nytænkende.

Vores team består af +30 revisorer, bogholdere, digitaliseringskonsulenter og skatterådgivere, som alle brænder for at gøre komplekst, simpelt, at frigive tid for vores kunder og give rådgivning som skaber værdi.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?
Vi kontakter dig indenfor 24 timer.

fremragende
96 anmeldelser

Din virksomhed vokser - men følger fokusset på din økonomistyring med?

Hvis du vil vide mere om, hvilken pakkeløsning for CFO services der er den rette for dig, så kli k her.

CFO Service

7.995 kr Pris, ex moms
  • Bugetter
  • Forecast analyser
  • Komplet økonomistyring

Parat til Udfordringer: Vores CFO Service Støtter Virksomheder i Uventede Situationer - Sådan Lykkedes Vi

Uventede situationer kan hurtigt skifte en organisations stabile tilstand til uorden. Dette kan skyldes en overraskende medarbejderafgang, et vitalt projekt, der kræver dygtige folk, eller andre presserende situationer. Med vores CFO service står vi parat til at bistå, når sådanne situationer melder sig. Uafhængigt af de udfordringer I møder, leverer vores rådgivere de nødvendige færdigheder og midler, som I kræver. Med en metodisk og velunderbygget fremgangsmåde sørger vi for at lede driften tilbage til det normale.

Indsigt

Vi tager en snak om, hvordan økonomistyringen fungerer i din virksomhed her og nu. Vi ser på hvilke værktøjer, der bruges, og lærer din virksomhed at kende. Vi har en oprigtig interesse i at hjælpe dig til at optimere og effektivisere den måde, du styrer økonomien på.

Jo bedre indsigt vi har, jo bedre kan vi hjælpe dig med at spare tid, skabe værdi og vækst.

Analyse

Når vi har fået den rette indsigt i din virksomhed og den måde, den fungerer på, analyserer vi os frem til redskaber, der kan optimere hverdagens opgaver og økonomistyringen. Vi finder de områder, hvor der kan effektiviseres – og vi lærer dig, hvordan du bruger styringsredskaberne på den bedste måde i det daglige.

Resultater

Med vores CFO Service vil du opleve mærkbare resultater fra dag ét. Du får et bedre overblik og større indsigt i din virksomheds økonomi og dermed også blik for, hvor besparelserne og mulighederne for vækst ligger. Vi hjælper dig kort sagt med alt fra optimering til udvikling og implementering af strategier – så din vision kan blive til virkelighed.

Gør som 400+ andre selvstændige

Rasmus Kampmann
Rasmus Kampmann
Adm. Direktør
Read More
Sparrede en månedsløn om året på regnskabsudgifter

Regnskabshelten team af tilknyttede revisorer og bogholdere er kompetente og leveringsdygtige. Den streamlinede process, hvor de allokerer en specialist til lige præcis ens regnskabsemne fungerer rigtigt godt og så er prisen til og med også skarp!
Palle Sørensen
Palle Sørensen
Virksomhedsejer
Read More
Vi har været meget tilfredse med Regnskabshelten

Vi har været meget tilfredse med Regnskabshelten, som vi har haft tilknyttet det seneste regnskabsår. Deraf tager vi endnu et år. De leverer en god service, og er altid til at komme i kontakt med. Altid hurtig - og kyndig respons.
Morten Ølgaard
Morten Ølgaard
Marketingsansvarlig
Read More
Varm anbefaling

Jeg har haft regnskabshelten som samarbejdspartner i nu snart 2 år. Det har været rigtig fint. Jeg oplever de tager mine henvendelser seriøst og altid finder en løsning. Der er masser af erfaring og energi, og man bliver altid taget imod med et smil og en positiv indstilling. Jeg kan varmt anbefale at tage fat i Regnskabshelten hvis man har brug for en stærk samarbejdspartner der forstår sig på iværksætteri.

Eksperter i dit regnskabsprogram

Vi har mange års erfaring i Dinero, e-conomic, Billy mm

Erfarent team

Vi er et fokuseret, professionelt og dedikeret team af revisorer, bogholdere og jurister, med mange års erfaring som dagligt hjælper +200 selvstændige med deres bogføring og regnskab.

Tryghed gennem hele forløbet

Vi tager vores ansvar seriøst og vi forstår, at troværdighed, tillid og tryghed er alfa og omega for vores mange kunder, som vælger os til at udarbejde deres årsregnskaber.

Vi klarer også bogføringen

Styr på dit bogholderi? Hvis ikke, så kan du tage det helt roligt. Vi står til rådighed, og sørger for at få dig helt i mål.

Nemt og effektivt

Er der nogen spørgsmål undervejs står vi altid til rådighed og hvis ikke, så har vi overblikket og tager os af hele processen, så du kan holde fri når du har fri.

Indberettede
årsregnskaber
0 +
Tilfredse
kunder
0 +
Opkald besvaret de
seneste 14 dage
0 +

Nogle af vores partnere

Er du klar til at blive regnskabsfri?

Et udsnit af vores andre ydelser

FÅ HJÆLP TIL ADMINISTRATION

ÅRSREGNSKAB

Få Hjælp Til Bogføring

Scroll to Top

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Vi kontakter dig indenfor 24 timer.
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.