Regnskab gjort nemt, effektivt og prisvenligt!

We have gathered +75 of the country’s most skilled accountants and auditors, so you can get your personal accountant at a fixed low price per month:

Prices from DKK 495 / month.

Selskabslukning gjort nemt, effektivt og prisvenligt!

Kontakt os gerne, så vi sammen kan finde ud af, hvordan vi bedst muligt kan hjælpe dig.

Selskabslukningspakker

Med Regnskabshelten kan du altid vælge den pakkeløsning, der passer til dig og din virksomhed.
Hvis du vil vide mere om hvilken pakkeløsning for lukning af selskab der er den rette for dig, så klik her.

Holdingselskab

(ApS, IVS)
2495 kr Pris, ex moms pr. mdr.
 • Komplet opløsning af selskab
 • Betalingserklæring
 • Udarbejdelse af
  skatteopgørelse
 • Afmeldelse af alle pligter
 • Indberetning til myndigheder
 • Personlig rådgivning

ApS Selskab

(ApS, IVS)
3495 kr Pris, ex moms pr. mdr.
 • Komplet opløsning af selskab
 • Betalingserklæring
 • Udarbejdelse af
  skatteopgørelse
 • Afmeldelse af alle pligter
 • Indberetning til myndigheder
 • Personlig rådgivning
PopuLÆR

Enkeltmandsvirksomhed

(Enkeltmands, I/S)
1995 kr Pris, ex moms pr. mdr.
 • Komplet opløsning af selskab
 • Betalingserklæring
 • Udarbejdelse af
  skatteopgørelse
 • Afmeldelse af alle pligter
 • Indberetning til myndigheder
 • Personlig rådgivning

Vi finder frem til den bedste løsning for at lukke dit selskab, foretager den fulde indberetning - og sørger for at alle pligter og kommunikation bliver afmeldt

Det kan være noget af en omvæltning at blive nødt til at lukke sin virksomhed. Men uanset årsagen, handler det for langt de fleste af Regnskabsheltens kunder, om at komme videre og få afsluttet kapitlet korrekt. Derfor udbyder vi en full-service løsning, hvor vi lukker selskabet for dig, gennem én af vores 3 pakkeløsninger. Vigtigst af alt, gennemgår en af vores erhvervsrådgivere alle de processer og arbejdsopgaver er en del af at lukke ens selskab. Vi sørger for at alle pligter bliver afmeldt og vi foretager den samlede indberetning til myndighederne. Læs mere om hele forløbet for at lukke dit selskab nedenfor:

 • Indsigt

  Først og fremmest starter vi med at indlede en åben dialog med dig som selskabsejer. For at lukke dit selskab korrekt og på bedst mulig vis, kræver det at vi har den nødvendige indsigt i dit selskab og årsagen til at selskabet skal lukkes.

 • Analyse

  Efterfølgende vil vores team af erhvervsrådgivere nu analysere sig frem til de muligheder, du har for at lukke dit selskab. Det er en del af vores service, at du får den fulde forståelse for de muligheder dit selskab har - samtidig med at vi rådgiver dig, mod den bedst mulige løsning for lukning af selskabet.

 • Resultater

  Resultatet er et altid at vi kommer i mål med at lukke selskabet og du modtager en officiel bekræftelse fra myndighederne. Men derudover kan du også forvente at vi tager os af at afmelde alle selskabets pligter og kommunikation med det offentlige – derfor har vi opbygget vores produkt som en full-service pakkeløsning.

Eksperter i dit regnskabsprogram

Vi har mange års erfaring i Dinero, e-conomic, Billy mm

Gør som 400+ andre selvstændige

Rasmus Kampmann
Rasmus Kampmann
Adm. Direktør
Læs mere
Sparrede en månedsløn om året på regnskabsudgifter

Regnskabshelten team af tilknyttede revisorer og bogholdere er kompetente og leveringsdygtige. Den streamlinede process, hvor de allokerer en specialist til lige præcis ens regnskabsemne fungerer rigtigt godt og så er prisen til og med også skarp!
Palle Sørensen
Palle Sørensen
Virksomhedsejer
Læs mere
Vi har været meget tilfredse med Regnskabshelten

Vi har været meget tilfredse med Regnskabshelten, som vi har haft tilknyttet det seneste regnskabsår. Deraf tager vi endnu et år. De leverer en god service, og er altid til at komme i kontakt med. Altid hurtig - og kyndig respons.
Morten Ølgaard
Morten Ølgaard
Marketingsansvarlig
Læs mere
Varm anbefaling

Jeg har haft regnskabshelten som samarbejdspartner i nu snart 2 år. Det har været rigtig fint. Jeg oplever de tager mine henvendelser seriøst og altid finder en løsning. Der er masser af erfaring og energi, og man bliver altid taget imod med et smil og en positiv indstilling. Jeg kan varmt anbefale at tage fat i Regnskabshelten hvis man har brug for en stærk samarbejdspartner der forstår sig på iværksætteri.
Din personlige bogholder

Vores team har hver vores ekspertiseområde

Hos Regnskabshelten har vi samlet ét kyndigt og professionelt team af erhvervsrådgivere, bogholdere og revisorer. Hver dag arbejder vi sammen på kryds og tværs for at løfte hver vores gren af vores pakkeløsninger og derfor har vi også hvert vores ekspertiseområde. Derfor kan du også forvente høj ekspertise og professionel rådgivning under hele processen – fra afstemning af banken, til indberetningen hos myndighederne.

Et_digitalt_og_effektivt_bogholderi

Få det fulde overblik over dine muligheder for selskabslukning

Der findes flere forskellige metoder til at lukke et selskab. Hver af dem, har juridiske procedurer som skal følges og krav fra de offentlige styrelser som skal overholdes. Der er derfor ikke noget at sige til, hvis man bliver forvirret ved selv at påbegynde processen og derfor har vi designet vores pakkeløsning for selskabslukning efter at give dig det fulde overblik over dine muligheder som ejeren af selskabet.

Fast_månedlig_pris

Vi tager dit selskabs sikkerhed seriøst

For at lukke dit selskab korrekt og få dig videre på bedst mulig vis, kræver det at vores specialister har en grundig forståelse for dit selskabs aktiviteter og dets økonomiske standpunkt. Derfor gør vi en dyd ud af at sikre en meget høj standard for sikkerheden ved vores kommunikation og når der skal deles fortrolige virksomhedsoplysninger eller dokumenter.

Overhold_frister_&_deadlines

Luk dit selskab med Regnskabshelten og forvent et markant lavere tidsforbrug

Vi oplever ofte, at de af vores kunder der ønsker at lukke deres selskab, i forvejen er presset på tiden. Det er typisk en stressfyldt periode, hvor man går fra at drive en virksomhed til en anden, eller er helt er på vej ud af sit erhverv og måske er i gang med at starte en ny karriere. Derfor er vores pakkeløsning bygget op efter at du som selskabsejer skal have et minimalt tidsforbrug – og derfor er alle vores interne processer struktureret efter at involvere dig så lidt som overhovedet muligt.

0 +
Indberettede
årsregnskaber
0 +
Tilfredse
kunder
0 +
Opkald besvaret de
seneste 14 dage

Nogle af vores partnere

Er du klar til at blive regnskabsfri?

Prøv regnskabshelten allerede i dag!

Et udsnit af vores andre ydelser

Arrrow Icon

OMDAN DIT IVS TIL APS

Office Icon

FÅ HJÆLP TIL ADMINISTRATION

file icon

ÅRSREGNSKAB

page thumb

Send en besked

Det er sjældent sjovt at skulle lukke sin virksomhed, men nogle gange kan det desværre være nødvendigt. Vi vil gerne hjælpe dig med at forstå processen, og med at gøre den så overskuelig som muligt. Læs med for at blive klædt godt på til en eventuel selskabslukning.  

Hvis du af eget valg har valgt at lukke dit selskab (hhv. ApS, IVS eller A/S), har du to muligheder. 

Den ene er via en betalingserklæring, der er et juridisk dokument, hvor ejerne fremviser årsregnskabet, der viser, at al virksomhedens gæld er betalt. 

Den anden mulighed er gennem såkaldt frivillig solvent likvidation. Dit selskab er solvent, hvis det stadigvæk kan leve op til dets økonomiske forpligtelser. Hvis selskabet derimod ikke kan det, er det insolvent, hvilket betyder, at det skal lukkes via konkurs eller tvangsopløses.

Hvilken løsning, der er den bedste for dig, afhænger af flere faktorer, blandt andet størrelsen på selskabet. Vi anbefaler, at du søger professionel rådgivning, når du står over for en selskabslukning. Så er du sikker på, at alt foregår som det skal.

Det kan være svært at overskue, hvad du skal tage højde for, når du lukker et selskab. Vi har derfor samlet en guide, der trin for trin kan hjælpe dig i processen med selskabslukning.  

Ved lukning af et selskab, bliver selskabets NemID og adgang til Digital Post også lukket. Derfor er det meget vigtigt, at du sørger for at få skaffet dig adgang til Digital Post via dit CPR-nummer og private NemID/MitID inden din virksomhed bliver lukket ned. 

For ellers vil du muligvis misse vigtige meddelelser, som sendes til din virksomhed i mellemtiden.

Sørg også for at få tjekket skattekontoen for din virksomhed – igen, inden du lukker selskabet.

Her finder du et overblik over virksomhedens indberetninger, opkrævninger og betalinger. Du tilgår skattekontoen via TastSelv Erhverv. Det er vigtigt, at du danner dig et overblik og tjekker om alt er i orden. På den måde undgår du uforudsete afgifter, eller at have betalt for meget i eksempelvis moms. 

Efter de ovenstående punkter, er du klar til officielt at lukke dit selskab. Det gør du gennem virk.dk, hvor du skal gøre følgende:

 • Log ind på TastSelv Erhverv
 • Klik på “Profil- og kontaktoplysninger”
 • Klik på “Se registrerings- og ophørsbevis”
 • Klik på “Hent registreringsbevis/ophørsbevis”

Hvis du oplever problemer på virk.dk, kan du få hjælp via “Virk Assistenten”, der kan hjælpe dig gennem forskellige punkter. Du kan også søge professionel hjælp og rådgivning til lukning af selskab hus regnskabshelten.dk. 

Når du har lukket selskabet på virk.dk, skal du huske at indberette eventuelle punktafgifter, lønsumsafgift, moms og A-skat. Det gælder for perioden frem til dagen for lukningen af din virksomhed. 

OBS: Sørg for at indberette i tide, da du ellers risikere at betale 800 kr. pr. for sen indberetning.

Efter lukningen af dit selskab, skal du rette din forskudsopgørelse, da du dermed sikrer dig at indbetale den rette mængde skat. Du skal derudover lave et skatteregnskab for virksomheden, der gælder fra 1. januar frem til datoen for selskabets lukning. 

Her skal du huske at medtage den fortjeneste eller eventuelle tab på virksomhedens genstande, såsom computere, møbler, printere osv., der er til stede. En anden mulighed er også at kigge nærmere på virksomhedsskatteordningen. Hvis du har drevet en enkeltmandsvirksomhed og ikke har tilvalgt virksomhedsskatteordningen, kan fortjenesten i virksomheden nemlig blive beskattet, da der regnskabsmæssigt ikke skelnes mellem dig selv og virksomheden. Virksomhedsskatteordningen skelner mellem dem.

Hvis du skulle fortryde lukningen af dit selskab, har du altid mulighed for at åbne det igen, hvilket regnskabshelten.dk gerne hjælper med. 

Læs mere om genoptagelse af selskaber her.

Interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig?
Skriv dig op herunder og så vil vi kontakte dig indenfor 48 timer👇