Selskabslukning gjort nemt,,
effektivt og prisvenligt!

Tænk på os som et traditionelt revisionsfirma, bare prisvenligt, digitalt og nytænkende.

Vores team består af +30 revisorer, bogholdere, digitaliseringskonsulenter og skatterådgivere, som alle brænder for at gøre komplekst, simpelt, at frigive tid for vores kunder og give rådgivning som skaber værdi.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?
Vi kontakter dig indenfor 24 timer.

fremragende
96 anmeldelser

Selskabslukningspakker

Med Regnskabshelten kan du altid forvente en skræddersyet pakkeløsning, der passer til dig og din virksomhed.
Hvis du vil vide mere om, hvilken pakkeløsning for åbning af erhvervskonto der er den rette for dig, så klik her.

Holdingselskab

2495 kr Pris, ex moms pr. mdr.
 • Komplet opløsning af selskab
 • Betalingserklæring
 • Udarbejdelse af
  skatteopgørelse
 • Afmeldelse af alle pligter
 • Indberetning til myndigheder
 • Personlig rådgivning

ApS Selskab

3495 kr Pris, ex moms pr. mdr.
 • Komplet opløsning af selskab
 • Betalingserklæring
 • Udarbejdelse af
  skatteopgørelse
 • Afmeldelse af alle pligter
 • Indberetning til myndigheder
 • Personlig rådgivning
Popular

Enkeltmandsvirksomhed

1995 kr Pris, ex moms pr. mdr.
 • Komplet opløsning af selskab
 • Betalingserklæring
 • Udarbejdelse af
  skatteopgørelse
 • Afmeldelse af alle pligter
 • Indberetning til myndigheder
 • Personlig rådgivning

Vi finder frem til den bedste løsning for at lukke dit selskab, foretager den fulde indberetning - og sørger for at alle pligter og kommunikation bliver afmeldt

Det kan være noget af en omvæltning at blive nødt til at lukke sin virksomhed. Men uanset årsagen, handler det for langt de fleste af Regnskabsheltens kunder, om at komme videre og få afsluttet kapitlet korrekt. Derfor udbyder vi en full-service løsning, hvor vi lukker selskabet for dig, gennem én af vores 3 pakkeløsninger. Vigtigst af alt, gennemgår en af vores erhvervsrådgivere alle de processer og arbejdsopgaver er en del af at lukke ens selskab. Vi sørger for at alle pligter bliver afmeldt og vi foretager den samlede indberetning til myndighederne. Læs mere om hele forløbet for at lukke dit selskab nedenfor:

Indsigt

Først og fremmest starter vi med at indlede en åben dialog med dig som selskabsejer. For at lukke dit selskab korrekt og på bedst mulig vis, kræver det at vi har den nødvendige indsigt i dit selskab og årsagen til at selskabet skal lukkes.

Analyse

Efterfølgende vil vores team af erhvervsrådgivere nu analysere sig frem til de muligheder, du har for at lukke dit selskab. Det er en del af vores service, at du får den fulde forståelse for de muligheder dit selskab har - samtidig med at vi rådgiver dig, mod den bedst mulige løsning for lukning af selskabet.

Resultater

Resultatet er et altid at vi kommer i mål med at lukke selskabet og du modtager en officiel bekræftelse fra myndighederne. Men derudover kan du også forvente at vi tager os af at afmelde alle selskabets pligter og kommunikation med det offentlige – derfor har vi opbygget vores produkt som en full-service pakkeløsning.

Eksperter i dit regnskabsprogram

Vi har mange års erfaring i Dinero, e-conomic, Billy mm

Erfarent team

Vi er et fokuseret, professionelt og dedikeret team af revisorer, bogholdere og jurister, med mange års erfaring som dagligt hjælper +200 selvstændige med deres bogføring og regnskab.

Tryghed gennem hele forløbet

Vi tager vores ansvar seriøst og vi forstår, at troværdighed, tillid og tryghed er alfa og omega for vores mange kunder, som vælger os til at udarbejde deres årsregnskaber.

Vi klarer også bogføringen

Styr på dit bogholderi? Hvis ikke, så kan du tage det helt roligt. Vi står til rådighed, og sørger for at få dig helt i mål.

Nemt og effektivt

Er der nogen spørgsmål undervejs står vi altid til rådighed og hvis ikke, så har vi overblikket og tager os af hele processen, så du kan holde fri når du har fri.

Gør som 400+ andre selvstændige

Rasmus Kampmann
Rasmus Kampmann
Adm. Direktør
Read More
Sparrede en månedsløn om året på regnskabsudgifter

Regnskabshelten team af tilknyttede revisorer og bogholdere er kompetente og leveringsdygtige. Den streamlinede process, hvor de allokerer en specialist til lige præcis ens regnskabsemne fungerer rigtigt godt og så er prisen til og med også skarp!
Palle Sørensen
Palle Sørensen
Virksomhedsejer
Read More
Vi har været meget tilfredse med Regnskabshelten

Vi har været meget tilfredse med Regnskabshelten, som vi har haft tilknyttet det seneste regnskabsår. Deraf tager vi endnu et år. De leverer en god service, og er altid til at komme i kontakt med. Altid hurtig - og kyndig respons.
Morten Ølgaard
Morten Ølgaard
Marketingsansvarlig
Read More
Varm anbefaling

Jeg har haft regnskabshelten som samarbejdspartner i nu snart 2 år. Det har været rigtig fint. Jeg oplever de tager mine henvendelser seriøst og altid finder en løsning. Der er masser af erfaring og energi, og man bliver altid taget imod med et smil og en positiv indstilling. Jeg kan varmt anbefale at tage fat i Regnskabshelten hvis man har brug for en stærk samarbejdspartner der forstår sig på iværksætteri.
Indberettede
årsregnskaber
0 +
Tilfredse
kunder
0 +
Opkald besvaret de
seneste 14 dage
0 +

Nogle af vores partnere

Er du klar til at blive regnskabsfri?

Et udsnit af vores andre ydelser

FÅ HJÆLP TIL ADMINISTRATION

ÅRSREGNSKAB

Få Hjælp Til Bogføring

Har du spørgsmål? Vi har svarene!

Det er sjældent sjovt at skulle lukke sin virksomhed, men nogle gange kan det desværre være nødvendigt. Vi vil gerne hjælpe dig med at forstå processen, og med at gøre den så overskuelig som muligt. Læs med for at blive klædt godt på til en eventuel selskabslukning.  

Hvis du af eget valg har valgt at lukke dit selskab (hhv. ApS, IVS eller A/S), har du to muligheder. 

Den ene er via en betalingserklæring, der er et juridisk dokument, hvor ejerne fremviser årsregnskabet, der viser, at al virksomhedens gæld er betalt. 

Den anden mulighed er gennem såkaldt frivillig solvent likvidation. Dit selskab er solvent, hvis det stadigvæk kan leve op til dets økonomiske forpligtelser. Hvis selskabet derimod ikke kan det, er det insolvent, hvilket betyder, at det skal lukkes via konkurs eller tvangsopløses.

Hvilken løsning, der er den bedste for dig, afhænger af flere faktorer, blandt andet størrelsen på selskabet. Vi anbefaler, at du søger professionel rådgivning, når du står over for en selskabslukning. Så er du sikker på, at alt foregår som det skal.

Det kan være svært at overskue, hvad du skal tage højde for, når du lukker et selskab. Vi har derfor samlet en guide, der trin for trin kan hjælpe dig i processen med selskabslukning.  

Ved lukning af et selskab, bliver selskabets NemID og adgang til Digital Post også lukket. Derfor er det meget vigtigt, at du sørger for at få skaffet dig adgang til Digital Post via dit CPR-nummer og private NemID/MitID inden din virksomhed bliver lukket ned. 

For ellers vil du muligvis misse vigtige meddelelser, som sendes til din virksomhed i mellemtiden.

Sørg også for at få tjekket skattekontoen for din virksomhed – igen, inden du lukker selskabet.

Her finder du et overblik over virksomhedens indberetninger, opkrævninger og betalinger. Du tilgår skattekontoen via TastSelv Erhverv. Det er vigtigt, at du danner dig et overblik og tjekker om alt er i orden. På den måde undgår du uforudsete afgifter, eller at have betalt for meget i eksempelvis moms. 

Efter de ovenstående punkter, er du klar til officielt at lukke dit selskab. Det gør du gennem virk.dk, hvor du skal gøre følgende:

 • Log ind på TastSelv Erhverv
 • Klik på “Profil- og kontaktoplysninger”
 • Klik på “Se registrerings- og ophørsbevis”
 • Klik på “Hent registreringsbevis/ophørsbevis”

Hvis du oplever problemer på virk.dk, kan du få hjælp via “Virk Assistenten”, der kan hjælpe dig gennem forskellige punkter. Du kan også søge professionel hjælp og rådgivning til lukning af selskab hus regnskabshelten.dk. 

Når du har lukket selskabet på virk.dk, skal du huske at indberette eventuelle punktafgifter, lønsumsafgift, moms og A-skat. Det gælder for perioden frem til dagen for lukningen af din virksomhed. 

OBS: Sørg for at indberette i tide, da du ellers risikere at betale 800 kr. pr. for sen indberetning.

Efter lukningen af dit selskab, skal du rette din forskudsopgørelse, da du dermed sikrer dig at indbetale den rette mængde skat. Du skal derudover lave et skatteregnskab for virksomheden, der gælder fra 1. januar frem til datoen for selskabets lukning. 

Her skal du huske at medtage den fortjeneste eller eventuelle tab på virksomhedens genstande, såsom computere, møbler, printere osv., der er til stede. En anden mulighed er også at kigge nærmere på virksomhedsskatteordningen. Hvis du har drevet en enkeltmandsvirksomhed og ikke har tilvalgt virksomhedsskatteordningen, kan fortjenesten i virksomheden nemlig blive beskattet, da der regnskabsmæssigt ikke skelnes mellem dig selv og virksomheden. Virksomhedsskatteordningen skelner mellem dem.

Hvis du skulle fortryde lukningen af dit selskab, har du altid mulighed for at åbne det igen, hvilket regnskabshelten.dk gerne hjælper med. 

Læs mere om genoptagelse af selskaber her.

Scroll to Top

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Vi kontakter dig indenfor 24 timer.
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.