Årsregnskab gjort nemt, effektivt og prisvenligt!

Tænk på os som et traditionelt revisionsfirma, bare prisvenligt, digitalt og nytænkende.

Vores team består af +30 revisorer, bogholdere, digitaliseringskonsulenter og skatterådgivere, som alle brænder for at gøre komplekst, simpelt, at frigive tid for vores kunder og give rådgivning som skaber værdi.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?
Vi kontakter dig indenfor 24 timer.

fremragende
96 anmeldelser

Vores årsregnskabspakker

Med Regnskabshelten kan du altid vælge det abonnement, der passer til dig og din virksomhed.
Hvis du vil vide mere om hvilken pakkelosning der er den rette for dig, så klik her.

Årsregnskab

3495 kr Pris, ex moms pr. år
 • Opstilling af årsregnskab
 • Indberetning af årsregnskab
 • Opgørelse af skattepligtig indkomst
 • Assistance med årsafslutningsposteringer (årlige afskrivninger)
 • Indberetning af selvangivelse
 •  
 •  

Årsregnskab+

4495 kr Pris, ex moms pr. år
 • Opstilling af årsregnskab
 • Indberetning af årsregnskab
 • Opgørelse af skattepligtig
  indkomst
 • Assistance med
  årsafslutningsposteringer
  (årlige afskrivninger)
 • Indberetning af selvangivelse
 • Gennemgang af bogholderi og
  saldobalance
 •  
PopuLÆR

Holding & Driftsselskab

6995 kr Pris, ex moms pr. år
 • Opstilling af årsregnskab
 • Indberetning af årsregnskab
 • Opgørelse af skattepligtig indkomst
 • Assistance med årsafslutningsposteringer (årlige afskrivninger)
 • Indberetning af selvangivelse
 • Indberetning af selvangivelse

Få det fulde indblik over dit seneste regnskabsår - uden at skulle investere din egen tid

Udarbejdelsen af årsregnskabet er altid en tidskrævende arbejdsopgave, som alle selvstændige skal allokere deres timer imod hvert eneste år. Men årsregnskabet baner også vejen for et fuldt indblik i virksomhedens økonomi og kan give indsigt i den fremtidige udvikling, der kan byde på flere hidtil usete muligheder for økonomiske optimeringer og vækst.

Eksperter i dit regnskabsprogram

Vi har mange års erfaring i Dinero, e-conomic, Billy mm

Erfarent team

Vi er et fokuseret, professionelt og dedikeret team af revisorer, bogholdere og jurister, med mange års erfaring som dagligt hjælper +200 selvstændige med deres bogføring og regnskab.

Tryghed gennem hele forløbet

Vi tager vores ansvar seriøst og vi forstår, at troværdighed, tillid og tryghed er alfa og omega for vores mange kunder, som vælger os til at udarbejde deres årsregnskaber.

Vi klarer også bogføringen

Styr på dit bogholderi? Hvis ikke, så kan du tage det helt roligt. Vi står til rådighed, og sørger for at få dig helt i mål.

Nemt og effektivt

Er der nogen spørgsmål undervejs står vi altid til rådighed og hvis ikke, så har vi overblikket og tager os af hele processen, så du kan holde fri når du har fri.

Gør som 400+ andre selvstændige

Rasmus Kampmann
Rasmus Kampmann
Adm. Direktør
Read More
Sparrede en månedsløn om året på regnskabsudgifter

Regnskabshelten team af tilknyttede revisorer og bogholdere er kompetente og leveringsdygtige. Den streamlinede process, hvor de allokerer en specialist til lige præcis ens regnskabsemne fungerer rigtigt godt og så er prisen til og med også skarp!
Palle Sørensen
Palle Sørensen
Virksomhedsejer
Read More
Vi har været meget tilfredse med Regnskabshelten

Vi har været meget tilfredse med Regnskabshelten, som vi har haft tilknyttet det seneste regnskabsår. Deraf tager vi endnu et år. De leverer en god service, og er altid til at komme i kontakt med. Altid hurtig - og kyndig respons.
Morten Ølgaard
Morten Ølgaard
Marketingsansvarlig
Read More
Varm anbefaling

Jeg har haft regnskabshelten som samarbejdspartner i nu snart 2 år. Det har været rigtig fint. Jeg oplever de tager mine henvendelser seriøst og altid finder en løsning. Der er masser af erfaring og energi, og man bliver altid taget imod med et smil og en positiv indstilling. Jeg kan varmt anbefale at tage fat i Regnskabshelten hvis man har brug for en stærk samarbejdspartner der forstår sig på iværksætteri.
Indberettede
årsregnskaber
0 +
Tilfredse
kunder
0 +
Opkald besvaret de
seneste 14 dage
0 +

Nogle af vores partnere

Er du klar til at blive regnskabsfri?

Et udsnit af vores andre ydelser

FÅ HJÆLP TIL ADMINISTRATION

ÅRSREGNSKAB

Få Hjælp Til Bogføring

Har du spørgsmål? Vi har svarene!

Den bogføring og det regnskab, du holder, når du har en virksomhed, bliver i sidste ende til et årsregnskab, som du indsender til Erhvervsstyrelsen ved enden af regnskabsåret. 

Årets resultater før skat, aktiver, passiver og personaleomkostninger er for eksempel poster, der skal indgå i dit årsregnskab. Læs med her, hvis du vil vide mere om, hvad du skal være opmærksom på, når du laver årsregnskab. 

Hvis du har en ApS-virksomhed, skal du indberette dit årsregnskab til Erhvervsstyrelsen. Det gælder ikke, hvis du har en enkeltmandsvirksomhed. Tjek dog efter, om din bank kræver, at du aflægger årsrapport. Det kan nemlig være tilfældet uafhængigt af størrelsen på din virksomhed. 

Hvad består en årsrapport så af? Årsrapporten er et samlet dokument, der indeholder forskellige elementer, for eksempel dit vigtige årsregnskab, afhængigt af virksomhedstypen, og skal indsendes til virk.dk før udløbsfristen. 

Hvis din virksomhed er et IVS, ApS eller A/S, skal din årsrapport altid indeholde:  

 • Virksomhedens årsregnskab.
 • Koncernregnskab (hvis virksomheden indgår i en koncern).
 • En ledelsesberetning, der beretter om det foregående år og forventningerne til det kommende.
 • En ledelsespåtegning, der med ledelsens underskrift erklærer årsrapporten sandfærdig.
 • Revisionspåtegning, hvis relevant.
 • Supplerende frivillige beretninger, hvis relevant. ​​​​​​

Årsrapporten er en vigtig del af at drive virksomhed. Den giver et retvisende billede af, hvordan virksomheden klarer sig. Det økonomiske overblik som rapporten giver, er også brugbart for virksomhedens kreditorer og eventuelle samarbejdspartnere.

Årsrapporten skal være offentligt tilgængelig for interessenter. Det er derfor essentielt, at der er styr på alle detaljer i både årsrapporten og det dertilhørende årsregnskab. Det er din mulighed for at give et overblik over din virksomhed, hvilket for eksempel er en fordel over for eventuelle investorer. 

Hvis du sørger for at bogføre din virksomhed løbende, er der ingen grund til at gå i panik, når fristen for indsendelse af årsregnskabet nærmer sig. Du skal indberette dit årsregnskab på virk.dk senest 6 måneder efter dit regnskabsårs afslutning.

Hvis afslutningen på din regnskabsår eksempelvis er den 31. december, skal dit årsregnskab senest indberettes den 30. juni. Det er gældende for langt de fleste virksomheder, men der er dog en række undtagelser. Hvis du er i tvivl, kan du kontakte regnskabthelten.dk for rådgivning og vejledning. 

Det er meget vigtigt, at du overholder fristen for indsendelse af årsregnskabet. Der er nemlig ikke mulighed for dispensation, hvis fristen bliver overskredet. Virksomhedens ledelse kan blive pålagt en afgift eller i værste fald blive tvangsopløst. Vær derfor ude med dit årsregnskab i god tid, så undgår du at ende i en træls situation, der med lidt planlægning kunne være undgået. 

Det kan godt være overvældende at lave årsregnskab og indsende årsrapporten som virksomhed. Det kan være nødvendigt med et ekstra sæt kyndige og professionelle øjne til at sørge for, at alt er som det skal være. 

Hos regnskabshelten.dk hjælper vi dig med at få dit årsregnskab indsendt i god tid, inden fristen udløber. Vi sørger også for, at du ikke overser eventuelle fradrag, og du får betalt den retmæssige skat. Med andre ord kan du med professionel hjælp slippe helt for at skulle stresse over årsregnskabet, og du kan koncentrere dig om kerneopgaverne i din virksomhed.  

Årsregnskab og årsrapport bliver også relevant, hvis man ønsker at lukke et selskab. Det kan dog godt være en omfattende og bøvlet manøvre. Men her kan du også få professionel hjælp og vejledning af vores kompetente rådgivere hos regskabshelten.dk. Det er også muligt at leje en CFO, også kendt som en CFO-service, der kan hjælpe med at finansiel rådgivning omkring dit årsregnskab. 

Hvis du ikke har en dedikeret bogholder eller revisor tilknyttet din virksomhed, kan det være en fordel at bruge et af de mange bogføringsprogrammer, du kan finde online. Programmerne gør det let for dig løbende at få bogført din virksomheds økonomiske transaktioner. 

Du hjælper dig selv et stort stykke af vejen ved at have gjort dit bogføringsarbejde i virksomheden grundigt inden fristen for indsendelse af årsregnskabet rammer. Vi tilbyder en bogføringspakke, der klæder dig på til at bogføre korrekt og rettidigt efter bogføringslovens retningslinjer. 

Det er naturligvis helt menneskeligt at begå fejl, og det sker også, at virksomheder laver større eller mindre fejl i deres årsrapporter og årsregnskaber. Du sparer dog dig selv en masse tid og unødigt administrativt arbejde, hvis du helt undgår fejl. Se, hvilke fejl, der typisk bliver lavet her: 

 • Man glemmer, at der er forskel på det regnskabsmæssige resultat og det skattemæssige resultat. Det er ikke det samme, og begge resultater skal angives i årsregnskabet.
 • Manglende angivelse af antal ansatte.
 • Ledelsespåtegningen fremgår ikke tydeligt af årsrapporten. Dog ikke relevant, hvis virksomhedens ledelse kun består af én person. 
 • Sammenligningstal indgår ikke i rapporten. Uden tallene anses årsrapporten ikke for fyldestgørende.
 • Mangel på en fyldestgørende beskrivelse af den regnskabspraksis, man har anvendt i årsregnskabet. Det er derudover vigtigt at holde sig til den samme praksis hele vejen igennem rapporten. 
 • Forkert angivelse af selskabsform (for eksempel IVS, ApS eller A/S).
 • For mange nuller, der forstyrrer den visuelle læseoplevelse af regnskabet. Tomme poster i regnskabet vil skabe unødigt mange nuller, udvælg derfor regnskabsposterne med nøje, og sørg for at nuller, der ikke skal bruges, ikke forstyrrer og forvirrer. 

Selvom listen ikke er udtømmende, håber vi, at den kan hjælpe dig med at undgå nogle af de fejl, som mange virksomheder desværre kommer til at lave, og som desværre kan betyde påbud. For helt at undgå fejl, kan vi hjælpe dig med at gennemgå dit årsregnskab for eventuelle fejl og mangler, før du indsender. Læs mere om regnskab generelt på vores forside.

Hvis du ikke er vant til at se årsregnskaber, kan det være svært at forestille sig, hvilke oplysninger, der er nødvendige at have med, og hvordan det færdige resultat kommer til at se ud. I udgangspunktet, består et årsregnskab normalt af følgende:

 • En resultatopgørelse, der fremviser virksomhedens overskud og/eller underskud. Resultaterne opnås ved at registrere alle de indtægter og udgifter, der har fundet sted i løbet af regnskabsåret. 
 • En balance, der opdeles i din virksomheds passiver og aktiver. Aktiver vil sige virksomhedens værdier, såsom varebeholdninger, tilgodehavender og likvider. Passiver vil sige poster som egenkapital og gæld, der viser, hvordan din virksomhed har finansieret aktiverne. Aktiver og passiver skal stemme overens i årsregnskabet.  
 • Eventuelle noter, som der skal tages højde for i regnskabet. 

Derudover er årsregnskabet en del af din virksomheds årsrapport, som der samler regnskabet og andre efterspurgte dokumenter, og indsendes online som en XBRL-fil på virk.dk. Der er mange elementer at tage højde for inden du kan sende din færdige årsrapport afsted via virk.dk, og meget kan gå galt, hvis du er i dårlig tid og stresser og sjusker med regnskabet.

Til gengæld er der god mulighed for at få en afslappet proces med dit årsregnskab og årsrapporten, hvis du sørger for at være ude i god tid, og har et godt system for din virksomheds bogføringspraksis. Det er i virkeligheden ganske få tiltag, der kan hjælpe dig med at skabe en bedre og mere overskuelig proces omkring årsregnskab og årsrapport. Vi hjælper dig gerne med at tage de første skridt til en god regnskabspraksis.

Scroll to Top

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Vi kontakter dig indenfor 24 timer.
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.