Virksomhedsskatteordningen
(VSO)

Vi har hos Regnskabshelten stor erfaring med virksomhedsskatteordningen.
Få effektiv og kyndig hjælp så du hurtigt kan komme videre med din virksomhed.

Virksomhedsskatteordningen

Vi har hos Regnskabshelten stor erfaring med virksomhedsskatteordningen.
Få effektiv og kyndig hjælp så du hurtigt kan komme videre med din virksomhed.

Få hjælp til virksomhedsskatteordningen

Virksomhedsskatteordningen

Fra 4495 kr Pris, eks. moms
  • Personlig rådgivning
  • Gennemgang af bogholderi og balance
  • Assistance med årsafslutningsposteringer (årlige afskrivninger)
  • Opgørelse af skattepligtig indkomst
  • * Indberetning til myndigheder
POPULÆR

Hvad er virksomhedsskatteordningen?

Virksomhedsskatteordningen er en skatteordning, som flere og flere selvstændige i dag benytter sig af.

Den overvejende grund er at du med virksomhedsskatteordningen, forkortet (VSO), betaler selskabsskat 22% af din fortjeneste, i stedet for at skulle betale fuld indkomstskat og evt. topskat af dit overskud.

Eksperter i dit regnskabsprogram & hjælp til virksomhedsskatteordningen

Vi har mange års erfaring i Dinero, e-conomic, Billy mm

Det vi gerne ville skabe med Regnskabshelten...

Din personlige bogholder

Hos Regnskabshelten har du din egen personlige bogholder som har det 100% indblik i din daglige bogføring, men derudover har du også et stort bagland af eksperter som altid vil stå til rådighed hvis der skulle være et juridisk, skatteteknisk eller beslægtet område som du søger hjælp til.

Et digitalt og effektivt bogholderi

Vi har en målsætning og det er at gøre dit bogholderi så effektivt som overhovedet muligt. Derfor ser vi ved det første opstartsmøde altid nærmere på: Hvordan dit bogføringsmæssige set-up er i dag og hvordan vi ved brug af diverse integrationsværktøjer kan optimere dette mest effektivt.

Fast månedlig pris

Helt ærligt.. Findes der noget mere irriterende end uforudsete regninger? Regnskabshelten = Fast månedlig pris, Ingen fordyrende revisorregninger, irriterende skjulte gebyrer eller uforudsete regninger.

Overhold frister & deadlines

Aldrig skal du bekymre dig om momsfrister, årsregnskab, selvangivelse eller andre kedelige deadlines og mærkedage i regnskabskalenderen.

Er du interesseret i at få hjælp til virksomhedsskatteordningen?

Lyst til at høre mere?

I tvivl om din bogføring kan klares med en af vores pakkeløsninger? Send os din besked, så vender vi tilbage indenfor 24 timer.

Jobopslag

Send en besked

Hvilke krav er der til virksomhedsskatteordningen?

Hvis du vælger at benytte dig af virksomhedsskatteordningen, følger der visse krav med.
  1. Du skal være selvstændig erhvervsdrivende, du kan således ikke benytte dig af virksomhedsskatteordningen (VSO) hvis ikke du driver en virksomhed. – Driver du en enkeltmandsvirksomhed eller indgår i ejerskabet af et interessentskab kan du altså gøre brug af virksomhedsordningen.  
  2. Det er derudover også et krav at du har en tydelig afgrænsning mellem din privatøkonomi og virksomhedsøkonomi.
Derudover er der langt flere krav end ved personlig beskatning i forhold til bogføring og regnskaber, hvorfor vi kraftigt anbefaler at rådfører dig hos en revisor. 

Hvad er fordelene ved virksomhedsskatteordningen?

Fordelen ved at benytte sig af virksomhedsskatteordningen er, at du kan spare overskuddet op i din virksomhed, hvilket betyder at du kan undlade at udbetale dit overskud, således at du undgår personligbeskatning og dertil evt. topskat. 

Har du f.eks et økonomisk positivt regnskabsår, men regner med et mindre godt år næste år, vil du spare overskuddet op så du kan bruge dette i virksomheden til den kommende år, hvortil du så spare differencen imellem din alm. personskat og de 22% i selskabsskat.

Hvis du ønsker at benytte dit overskud til at udvikle din virksomhed, vil det også være en fordel da du derved kun betaler de 22% i skat, frem for din indkomstskat. 

Virksomhedsordningen er på grund af muligheden for at kunne spare overskuddet op i virksomhed, en stor fordel for virksomheder i brancher hvor der forventes store udsving.

Hvad er ulemperne?

Som nævnt er der langt flere administrative og regnskabstekniske krav forbundet med at bruge virksomhedsskatteordningen fremfor personlig beskatning. I de fleste tilfælde, medmindre du selv er utrolig god til bogføring og regnskab, vil det kræve, at du har en revisor og / eller en revisor tilknyttet. På grund af de langt højere krav til bogføring og regnskabsaflæggelse, jfr. bogføringsloven, vil det være meget uoverskueligt, hvis ikke umuligt, for mange selv at skulle tage sig af bogføringen. Ved at bruge VSO vil du derfor sandsynligvis have højere omkostninger forbundet med bogføring og regnskab.

Personlig beskatning

Personlig beskatning betyder at overskuddet i din virksomhed vil blive betragtet som personlig indkomst, og du vil blive beskattet som en lønmodtager. Dette betyder at dit overskuddet i din virksomhed, selv hvis du ikke udbetaler det, vil blive beskattet som din personlige indkomst.