Regnskab gjort nemt, effektivt og prisvenligt!

We have gathered +75 of the country’s most skilled accountants and auditors, so you can get your personal accountant at a fixed low price per month:

Prices from DKK 495 / month.

Stiftelse af selskab - gjort nemt, effektivt og prisvenligt

Vi har hos Regnskabshelten stor erfaring med stiftelse af selskaber.

Få effektiv og kyndig hjælp, så du kan komme videre med din virksomhed.

Få hjælp til stiftelse af dit ApS selskab

Med Regnskabshelten kan du altid forvente en skræddersyet pakkeløsning, der passer til dig og din virksomhed.
Hvis du vil vide mere om, hvilken pakkeløsning for selskabsstiftelse der er den rette for dig, så klik her.

Selskabsstiftelse ApS

Fra 2.500 kr Pris, ex moms
 • Professionel rådgivning
 • Stiftelsesdokument
 • Ejerbog
 • Vedtægter
 • Kapitalgodkendelse
selskabsformer_grafik

Selskabsstiftelse ApS

Med strenge krav fra myndighedernes side af, kan det være uoverskueligt og tidskrævende at stifte et ApS selskab i Danmark. Med et gennemgående lovgivningskendskab og og direkte kontakt til de danske myndigheder ønsker vi at gøre op med dette, så du hurtigt kan starte eller konventere din virksomhed.
stift_selskab_cover

Stift dit nye selskab med professionel rådgivning - og kom godt fra start med din virksomhed

Med Regnskabshelten ved din side når du stifter selskab, får du en partner der tager sig af hele processen fra ansøgning til oprettelse. Vi udarbejder hele din dokumentpakke, bestående af stiftelsesdokumentet, ejerbogen, vedtægterne og bekræftelsen af kapital – og endvidere sørger for vi for indberetningen til myndighederne. Vores forløb er skræddersyet til at skulle minimere dit tidsforbrug som stifter af selskabet, så du kan fokusere på de mange andre vigtige opgaver, der er når man starter en virksomhed. Læs mere om vores forløb og processer nedenfor.

 • Indsigt

  Vi tror på at den bedste rådgivning, kræver den rette indsigt i dine ambitioner for dit nye selskab. Derfor starter en af vores erhvervsrådgivere med at indlede en samtale med dig, hvor vi sparrer om de ønsker du har & rådgiver om evt. udfordringer

 • Analyse

  Med vores indsigt, kan vi nu først og fremmest rådgive dig professionelt, til at vælge den rette selskabsform. Endvidere kan vi også have analyseret os frem til vigtige tilføjelse til dine dokumenter, som stiftelsesdokumentet eller vedtægterne, alt sammen for at dit selskab bliver stiftet korrekt.

 • Resultater

  Du vil modtage bekræftelsen på at dit nye selskab er stiftet og få et grundigt overblik over alle din virksomheds stamdokumenter. Sidst men ikke mindst, står vi også klar til at føre din virksomhed videre med rådgivning til oprettelse af erhvervsskontoen – eller opstarten af bogholderiet.

Eksperter i dit regnskabsprogram

Vi har mange års erfaring i Dinero, e-conomic, Billy mm

Gør som 400+ andre selvstændige

Rasmus Kampmann
Rasmus Kampmann
Adm. Direktør
Læs mere
Sparrede en månedsløn om året på regnskabsudgifter

Regnskabshelten team af tilknyttede revisorer og bogholdere er kompetente og leveringsdygtige. Den streamlinede process, hvor de allokerer en specialist til lige præcis ens regnskabsemne fungerer rigtigt godt og så er prisen til og med også skarp!
Palle Sørensen
Palle Sørensen
Virksomhedsejer
Læs mere
Vi har været meget tilfredse med Regnskabshelten

Vi har været meget tilfredse med Regnskabshelten, som vi har haft tilknyttet det seneste regnskabsår. Deraf tager vi endnu et år. De leverer en god service, og er altid til at komme i kontakt med. Altid hurtig - og kyndig respons.
Morten Ølgaard
Morten Ølgaard
Marketingsansvarlig
Læs mere
Varm anbefaling

Jeg har haft regnskabshelten som samarbejdspartner i nu snart 2 år. Det har været rigtig fint. Jeg oplever de tager mine henvendelser seriøst og altid finder en løsning. Der er masser af erfaring og energi, og man bliver altid taget imod med et smil og en positiv indstilling. Jeg kan varmt anbefale at tage fat i Regnskabshelten hvis man har brug for en stærk samarbejdspartner der forstår sig på iværksætteri.
Din personlige bogholder

Erfarent team til stiftelse af selskaber

Vores team af erhvervsrådgivere har stiftet alle typer af selskaber (ApS, A/S, I/S, PmV) i mange år og har et meget stort branchekendskab, uanset hvilken type virksomhed du ønsker at starte. Derfor kan du også forvente, at vi kan sætte os ind i din virksomhed og realisere de betingelser, netop din virksomhed skal opfylde i alle dokumenterne for stiftelse af selskabet.

Et_digitalt_og_effektivt_bogholderi

Stift selskab med det fulde overblik

Der er i forvejen typisk adskillige andre arbejdsopgaver du skal tage dig af, i forbindelse med at stifte et nyt selskab – og derfor kan det være svært at holde overblikket. Derfor gennemgår den rådgiver du får tilknyttet, alle de dokumenter der skal udarbejdes og sørger for at nå alle deadlines og tidsfrister, som du fortæller at selskabet skal overholde.

Fast_månedlig_pris

En troværdig samarbejdspartner med styr på sikkerheden

For at vi skal kunne rådgive dig på bedst mulig vis med at komme bedst igennem selskabsstiftelsen, kræver det at vi har stor indsigt og forståelse for din virksomhed og dine ambitioner. Derfor går vi meget op i at være en troværdig samarbejdspartner, som tager sikkerheden seriøst og som du kan kommunikere med i alt fortrolighed og dele dine virksomhedsoplysninger med.

Overhold_frister_&_deadlines

Én pakkeløsning bygget op efter et minimalt tidsforbrug fra din side

På baggrund af vores store erfaring og mange tidligere stiftelser af selskaber, har vi analyseret os frem til den mest effektive proces og metode, fra ansøgning til stiftelse af selskabet. Disse er bygget op efter, at du som stifter, skal have et minimalt tidsforbrug under hele processen, for at du kan allokere din tid mod, det der vigtigst – dit nye selskab.

0 +
Indberettede
årsregnskaber
0 +
Tilfredse
kunder
0 +
Opkald besvaret de
seneste 14 dage

Nogle af vores partnere

Er du klar til at blive regnskabsfri?

Prøv regnskabshelten allerede i dag!

Et udsnit af vores andre ydelser

Arrrow Icon

OMDAN DIT IVS TIL APS

Office Icon

FÅ HJÆLP TIL ADMINISTRATION

file icon

ÅRSREGNSKAB

page thumb

Send en besked

Interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig?
Skriv dig op herunder og så vil vi kontakte dig indenfor 48 timer👇