Stiftelse af selskab - gjort nemt, effektivt og prisvenligt

Tænk på os som et traditionelt revisionsfirma, bare prisvenligt, digitalt og nytænkende.

Vores team består af +30 revisorer, bogholdere, digitaliseringskonsulenter og skatterådgivere, som alle brænder for at gøre komplekst, simpelt, at frigive tid for vores kunder og give rådgivning som skaber værdi.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?
Vi kontakter dig indenfor 24 timer.

fremragende
96 anmeldelser

Få hjælp til stiftelse af dit ApS selskab

Hvis du vil vide mere om, hvilken pakkeløsning for selskabsstiftelse der er den rette for dig, så klik her.

Selskabsstiftelse ApS

Fra 2.500 kr Pris, ex moms
  • Professionel rådgivning
  • Stiftelsesdokument
  • Ejerbog
  • Vedtægter
  • Kapitalgodkendelse
selskabsformer_grafik.png

Selskabsstiftelse ApS

Med strenge krav fra myndighedernes side af, kan det være uoverskueligt og tidskrævende at stifte et ApS selskab i Danmark. Med et gennemgående lovgivningskendskab og og direkte kontakt til de danske myndigheder ønsker vi at gøre op med dette, så du hurtigt kan starte eller konventere din virksomhed.

Stift dit nye selskab med professionel rådgivning - og kom godt fra start med din virksomhed

Med Regnskabshelten ved din side når du stifter selskab, får du en partner der tager sig af hele processen fra ansøgning til oprettelse. Vi udarbejder hele din dokumentpakke, bestående af stiftelsesdokumentet, ejerbogen, vedtægterne og bekræftelsen af kapital – og endvidere sørger for vi for indberetningen til myndighederne. Vores forløb er skræddersyet til at skulle minimere dit tidsforbrug som stifter af selskabet, så du kan fokusere på de mange andre vigtige opgaver, der er når man starter en virksomhed. Læs mere om vores forløb og processer nedenfor.

Indsigt

Vi tror på at den bedste rådgivning, kræver den rette indsigt i dine ambitioner for dit nye selskab. Derfor starter en af vores erhvervsrådgivere med at indlede en samtale med dig, hvor vi sparrer om de ønsker du har & rådgiver om evt. udfordringer

Analyse

Med vores indsigt, kan vi nu først og fremmest rådgive dig professionelt, til at vælge den rette selskabsform. Endvidere kan vi også have analyseret os frem til vigtige tilføjelse til dine dokumenter, som stiftelsesdokumentet eller vedtægterne, alt sammen for at dit selskab bliver stiftet korrekt.

Resultater

Du vil modtage bekræftelsen på at dit nye selskab er stiftet og få et grundigt overblik over alle din virksomheds stamdokumenter. Sidst men ikke mindst, står vi også klar til at føre din virksomhed videre med rådgivning til oprettelse af erhvervsskontoen – eller opstarten af bogholderiet.

Eksperter i dit regnskabsprogram

Vi har mange års erfaring i Dinero, e-conomic, Billy mm

Erfarent team

Vi er et fokuseret, professionelt og dedikeret team af revisorer, bogholdere og jurister, med mange års erfaring som dagligt hjælper +200 selvstændige med deres bogføring og regnskab.

Tryghed gennem hele forløbet

Vi tager vores ansvar seriøst og vi forstår, at troværdighed, tillid og tryghed er alfa og omega for vores mange kunder, som vælger os til at udarbejde deres årsregnskaber.

Vi klarer også bogføringen

Styr på dit bogholderi? Hvis ikke, så kan du tage det helt roligt. Vi står til rådighed, og sørger for at få dig helt i mål.

Nemt og effektivt

Er der nogen spørgsmål undervejs står vi altid til rådighed og hvis ikke, så har vi overblikket og tager os af hele processen, så du kan holde fri når du har fri.

Gør som 400+ andre selvstændige

Rasmus Kampmann
Rasmus Kampmann
Adm. Direktør
Read More
Sparrede en månedsløn om året på regnskabsudgifter

Regnskabshelten team af tilknyttede revisorer og bogholdere er kompetente og leveringsdygtige. Den streamlinede process, hvor de allokerer en specialist til lige præcis ens regnskabsemne fungerer rigtigt godt og så er prisen til og med også skarp!
Palle Sørensen
Palle Sørensen
Virksomhedsejer
Read More
Vi har været meget tilfredse med Regnskabshelten

Vi har været meget tilfredse med Regnskabshelten, som vi har haft tilknyttet det seneste regnskabsår. Deraf tager vi endnu et år. De leverer en god service, og er altid til at komme i kontakt med. Altid hurtig - og kyndig respons.
Morten Ølgaard
Morten Ølgaard
Marketingsansvarlig
Read More
Varm anbefaling

Jeg har haft regnskabshelten som samarbejdspartner i nu snart 2 år. Det har været rigtig fint. Jeg oplever de tager mine henvendelser seriøst og altid finder en løsning. Der er masser af erfaring og energi, og man bliver altid taget imod med et smil og en positiv indstilling. Jeg kan varmt anbefale at tage fat i Regnskabshelten hvis man har brug for en stærk samarbejdspartner der forstår sig på iværksætteri.
Indberettede
årsregnskaber
0 +
Tilfredse
kunder
0 +
Opkald besvaret de
seneste 14 dage
0 +

Nogle af vores partnere

Er du klar til at blive regnskabsfri?

Et udsnit af vores andre ydelser

FÅ HJÆLP TIL ADMINISTRATION

ÅRSREGNSKAB

Få Hjælp Til Bogføring

Scroll to Top

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Vi kontakter dig indenfor 24 timer.
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.