Regnskab gjort nemt, effektivt og prisvenligt!

We have gathered +75 of the country’s most skilled accountants and auditors, so you can get your personal accountant at a fixed low price per month:

Prices from DKK 495 / month.

Åbning af erhvervskonto

Vi har hos Regnskabshelten stor erfaring med åbning af erhvervskonti.

Få effektiv og kyndig hjælp så du kan komme videre med din virksomhed.

Få hjælp til åbning af din erhvervskonto

Med Regnskabshelten kan du altid forvente en skræddersyet pakkeløsning, der passer til dig og din virksomhed.
Hvis du vil vide mere om, hvilken pakkeløsning for åbning af erhvervskonto der er den rette for dig, så klik her.

Erhvervskonto
(Basis)

Fra 7.495 kr Pris, ex moms
 • Erhvervskonto m. Nemkonto
 • Udarbejdelse af forretningsplan
 • Udformning og afsendelse
  af din ansøgning
 • Gebyr fra kr. 100/måned
 • Betalingsløsning inkluderet
 • Garanti for oprettelse

Erhvervskonto
(Udvidet)

Fra 9.995 kr Pris, ex moms
 • Erhvervskonto m. Nemkonto
 • Udarbejdelse af forretningsplan
 • Udformning og afsendelse
  af din ansøgning
 • Gebyr fra kr. 100/måned
 • Betalingsløsning inkluderet
 • Garanti for oprettelse

Erhvervskonto
(Plus)

Fra 15.995 kr Pris, ex moms
 • Erhvervskonto m. Nemkonto
 • Udarbejdelse af forretningsplan
 • Udformning og afsendelse
  af din ansøgning
 • Gebyr fra kr. 100/måned
 • Betalingsløsning inkluderet
 • Garanti for oprettelse

Erhvervskonto

Med strengere krav fra myndighedernes side af, kan det være krævende og i nogle tilfælde på grænsen til umuligt at åbne en erhvervskonto i Danmark. Med et gennemgående branchekendskab og og direkte kontakt til de danske bankmyndigheder ønsker vi at gøre op med dette, så du bare kan drive virksomhed igen.
page thumb

9 ud af 10 virksomhedsejere oplever problemer med at åbne en erhvervskonto - sådan lykkedes vi

De skærpede krav fra bankerne har gjort det mere komplekst at oprette en erhvervskonto, end nogensinde før. Men med den rette ekspertise, branchekendskab og direkte kontakt til bankmyndighederne har vi hjulpet mere end 150 virksomhedsejere med ansøgning, oprettelse og godkendelse af erhvervskonti. Læs mere om, hvordan vores service virker nedenfor.

 • Indsigt

  Vi sætter os grundigt ind i din virksomhed fra start af. Vores indsigt bidrager til en professionel udarbejdelse af forretningsplanen og den samlede ansøgning, som banken skal godkende.

 • Analyse

  Vores team af erhvervsrådgivere analyserer sig frem til de udfordringer du måtte opleve, med at opnå godkendelse fra banken og finder frem til en løsning.

 • Resultater

  Vi stiller selvfølgelig en garanti for oprettelse af erhvervskontoen, samt en betalingsløsning. Men udover din nye konto, vil du blive klædt på til den fremtidige kommunikation med banken, så du for fremtiden kan lykkedes med godkendelse til de finansielle produkter din virksomhed har brug for.

Eksperter i dit regnskabsprogram

Vi har mange års erfaring i Dinero, e-conomic, Billy mm

Gør som 400+ andre selvstændige

Rasmus Kampmann
Rasmus Kampmann
Adm. Direktør
Læs mere
Sparrede en månedsløn om året på regnskabsudgifter

Regnskabshelten team af tilknyttede revisorer og bogholdere er kompetente og leveringsdygtige. Den streamlinede process, hvor de allokerer en specialist til lige præcis ens regnskabsemne fungerer rigtigt godt og så er prisen til og med også skarp!
Palle Sørensen
Palle Sørensen
Virksomhedsejer
Læs mere
Vi har været meget tilfredse med Regnskabshelten

Vi har været meget tilfredse med Regnskabshelten, som vi har haft tilknyttet det seneste regnskabsår. Deraf tager vi endnu et år. De leverer en god service, og er altid til at komme i kontakt med. Altid hurtig - og kyndig respons.
Morten Ølgaard
Morten Ølgaard
Marketingsansvarlig
Læs mere
Varm anbefaling

Jeg har haft regnskabshelten som samarbejdspartner i nu snart 2 år. Det har været rigtig fint. Jeg oplever de tager mine henvendelser seriøst og altid finder en løsning. Der er masser af erfaring og energi, og man bliver altid taget imod med et smil og en positiv indstilling. Jeg kan varmt anbefale at tage fat i Regnskabshelten hvis man har brug for en stærk samarbejdspartner der forstår sig på iværksætteri.
Din personlige bogholder

Vores team har åbnet mere end 150 erhvervskonti

Vores erhvervsrådgivere er specialister i hele processen for åbningen af erhvervskontoen, fra ansøgning til godkendelse. Vores team har flere års erfaring og er vant til at kommunikere med de finansielle institutter på vegne af alle typer virksomheder.

Et_digitalt_og_effektivt_bogholderi

Vi holder overblikket fra ansøgning til godkendelse

Processen for åbningen af en erhvervskonto kan virke kompleks og indviklet. Derfor kan det være svært at holde overblikket, og sørge for at den samlede dokumentpakke bliver accepteret i sidste ende. Med Regnskabshelten som din partner, tager vi styringen og holder det fulde overblik – så du kan fokusere på at drive virksomhed.

Fast_månedlig_pris

En sikker behandling af dine virksomhedsoplysninger

Vi ved, hvor vigtigt sikkerheden er for enhver virksomhed, og hvilke konsekvenser man vil møde som virksomhed, hvis sikkerheden ikke er i orden. Derfor tager Regnskabshelten altid ansvar for korrekt og fortrolig behandling af dine virksomhedsoplysninger, så du altid kan føle dig tryg i vores kommunikation og sparring i forbindelse med ansøgning, oprettelse og godkendelse af erhvervskontoen.

Overhold_frister_&_deadlines

Brug din tid, hvor det giver mening

Alle virksomhedsejere og selvstændige ved, hvor vigtigt det er at prioritere sin tid. Du er den primære drivkraft i din virksomhed, og derfor har vi bygget vores pakkeløsning for oprettelse af erhvervskonti, op omkring et minimalt tidsforbrug fra din side af – så du kan læne dig tilbage og bruge din tid der, hvor det rent faktisk giver mening.

0 +
Indberettede
årsregnskaber
0 +
Tilfredse
kunder
0 +
Opkald besvaret de
seneste 14 dage

Nogle af vores partnere

Er du klar til at blive regnskabsfri?

Prøv regnskabshelten allerede i dag!

Et udsnit af vores andre ydelser

Arrrow Icon

OMDAN DIT IVS TIL APS

Office Icon

FÅ HJÆLP TIL ADMINISTRATION

file icon

ÅRSREGNSKAB

page thumb

Send en besked

Det er fantastisk at være med til at opstarte en ny virksomhed, men der er også en masse ting, du skal have for øje og tage stilling til i den spæde start af virksomhedens levetid. 

Heriblandt overvejelsen omkring det at stifte en erhvervskonto. Der kan være flere vigtige overvejelser vedr. stiftelse af erhvervskonto, selvfølgelig ift. hvordan og hvorledes, men også om det kan betale sig – medmindre du har et ApS eller A/S, hvor det er lovpligtigt.

Vi guider dig gennem de vigtigste opmærksomhedspunkter og viden omkring stiftelse af erhvervskonto.  

At have en erhvervskonto vil sige at have en selvstændig konto tilknyttet din virksomhed/CVR – og dermed den økonomiske aktivitet i virksomheden.

Din erhvervskonto vil fungere virksomhedens NemKonto, hvilket vil sige, at offentlige myndigheder eksempelvis kan tilbagebetale moms og skat til kontoen. Det gør det derfor også en hel del lettere at føre regnskab og holde løbende bogføring og bankafstemning i virksomheden med en erhvervskonto.

Ved stiftelse af selskab med CVR-nummer, har du mulighed for at oprette en konto til erhverv i banken. Med denne erhvervskonto får du en selvstændig konto, som tilhører selve virksomheden. Hvilket i langt de fleste tilfælde er oplagt, så privat- og virksomhedsøkonomi kan holdes adskilt. 

Det er som nævnt lovpligtigt at oprette en erhvervskonto, hvis du har oprettet et selskab, der enten er ApS eller A/S. Desværre er det bare ikke gratis at have denne konto til din virksomhed. Du vil typisk skulle betale et månedligt beløb til banken for at have din erhvervskonto hos dem. En del banker tager desuden også et gebyr for selve oprettelsen af kontoen. 

For langt de fleste, ja. Har du en enkeltmandsvirksomhed, er det ikke lovpligtigt, men stadig oplagt at have for nemmere at holde overblik over hhv. privat- og virksomhedsøkonomi. Uden en erhvervskonto bliver det svært at holde det adskilt og holde et overblik, når du laver regnskab.

Derudover gør det at have en erhvervskonto det desuden lettere at få professionel skatterådgivning fra finansielle rådgivere – som fx hos os ved regnskabshelten.dk – hvis du har et samlet systematisk overblik over din virksomheds økonomiske transaktioner på en erhvervskonto. 

Ift. det økonomiske overblik skal det også nævnes, at en erhvervskonto også bruges som din virksomheds NemKonto. Det er denne konto offentlige myndigheder vil bruge til at overføre penge til din virksomhed. 

Men der kan selvfølgelig spares penge ved ikke at lave og have en erhvervskonto. Hvilket kan være det, der taler for ikke at have en erhvervskonto i enkelte tilfælde, afhængig af virksomhedens størrelse og omfang.

I udgangspunktet kan alle, der har en virksomhed med et CVR-nummer få oprettet en erhvervskonto, men det er ikke altid sikkert, at banken godkender oprettelsen. For bankerne har en del krav fra Finanstilsynet, der skal overholdes. Regler der er til for at sikre, der ikke foretages hvidvaskning. 

Så hvis du bliver spurgt om en række spørgsmål af din bank ved stiftelse af erhvervskonto, så skal du ikke blive bekymret. På baggrund af dine svar, vurderer banken, om du kan oprette en erhvervskonto hos dem. 

Bankens krav varierer fra bank til bank, men du kan forberede dig ved som minimum at leve op til følgende krav:

 • Du har gyldig legitimation.
 • Din virksomhed kan valideres via en registreringsattest. 
 • Der skal foreligge en forretningsplan for virksomheden.
 • Du skal have lagt et overskueligt budget for din virksomhed. 

Prisen for at have en erhvervskonto kan være alt fra 0 kroner og op til 500 kroner om måneden. Prisen vil altid afhænge af banken – og de kan variere en hel del. 

Derudover er der typisk altid et oprettelsesgebyr for stiftelse af erhvervskonto. De fleste oprettelsesgebyrer ligger på alt mellem 0 kroner til 5.000 kroner.

Interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig?
Skriv dig op herunder og så vil vi kontakte dig indenfor 48 timer👇