Åbning af
erhvervskonto

Tænk på os som et traditionelt revisionsfirma, bare prisvenligt, digitalt og nytænkende.

Vores team består af +30 revisorer, bogholdere, digitaliseringskonsulenter og skatterådgivere, som alle brænder for at gøre komplekst, simpelt, at frigive tid for vores kunder og give rådgivning som skaber værdi.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?
Vi kontakter dig indenfor 24 timer.

fremragende
96 anmeldelser

Få hjælp til åbning af din
erhvervskonto

Med Regnskabshelten kan du altid forvente en skræddersyet pakkeløsning, der passer til dig og din virksomhed.
Hvis du vil vide mere om, hvilken pakkeløsning for åbning af erhvervskonto der er den rette for dig, så klik her.

Erhvervskonto
(Basis)

Fra 7.495 kr Pris, ex moms
 • Erhvervskonto m. Nemkonto
 • Udarbejdelse af forretningsplan
 • Udformning og afsendelse af din ansøgning
 • Gebyr fra kr. 100/måned
 • Betalingsløsning inkluderet
 • Garanti for oprettelse

Erhvervskonto
(Udvidet)

Fra 9.995 kr Pris, ex moms
 • Erhvervskonto m. Nemkonto
 • Udarbejdelse af forretningsplan
 • Udformning og afsendelse af din ansøgning
 • Gebyr fra kr. 100/måned
 • Betalingsløsning inkluderet
 • Garanti for oprettelse

Erhvervskonto
(Plus)

Fra 15.995 kr Pris, ex moms
 • Erhvervskonto m. Nemkonto
 • Udarbejdelse af forretningsplan
 • Udformning og afsendelse af din ansøgning
 • Gebyr fra kr. 100/måned
 • Betalingsløsning inkluderet
 • Garanti for oprettelse

Erhvervskonto

Med strengere krav fra myndighedernes side af, kan det være krævende og i nogle tilfælde på grænsen til umuligt at åbne en erhvervskonto i Danmark. Med et gennemgående branchekendskab og og direkte kontakt til de danske bankmyndigheder ønsker vi at gøre op med dette, så du bare kan drive virksomhed igen.​

9 ud af 10 virksomhedsejere oplever problemer med at åbne en erhvervskonto - sådan lykkedes vi

De skærpede krav fra bankerne har gjort det mere komplekst at oprette en erhvervskonto, end nogensinde før. Men med den rette ekspertise, branchekendskab og direkte kontakt til bankmyndighederne har vi hjulpet mere end 150 virksomhedsejere med ansøgning, oprettelse og godkendelse af erhvervskonti. Læs mere om, hvordan vores service virker nedenfor.

Indsigt

Vi sætter os grundigt ind i din virksomhed fra start af. Vores indsigt bidrager til en professionel udarbejdelse af forretningsplanen og den samlede ansøgning, som banken skal godkende.

Analyse

Vores team af erhvervsrådgivere analyserer sig frem til de udfordringer du måtte opleve, med at opnå godkendelse fra banken og finder frem til en løsning.

Resultater

Vi stiller selvfølgelig en garanti for oprettelse af erhvervskontoen, samt en betalingsløsning. Men udover din nye konto, vil du blive klædt på til den fremtidige kommunikation med banken, så du for fremtiden kan lykkedes med godkendelse til de finansielle produkter din virksomhed har brug for.

Eksperter i dit regnskabsprogram

Vi har mange års erfaring i Dinero, e-conomic, Billy mm

Gør som 400+ andre selvstændige

Rasmus Kampmann
Rasmus Kampmann
Adm. Direktør
Read More
Sparrede en månedsløn om året på regnskabsudgifter

Regnskabshelten team af tilknyttede revisorer og bogholdere er kompetente og leveringsdygtige. Den streamlinede process, hvor de allokerer en specialist til lige præcis ens regnskabsemne fungerer rigtigt godt og så er prisen til og med også skarp!
Palle Sørensen
Palle Sørensen
Virksomhedsejer
Read More
Vi har været meget tilfredse med Regnskabshelten

Vi har været meget tilfredse med Regnskabshelten, som vi har haft tilknyttet det seneste regnskabsår. Deraf tager vi endnu et år. De leverer en god service, og er altid til at komme i kontakt med. Altid hurtig - og kyndig respons.
Morten Ølgaard
Morten Ølgaard
Marketingsansvarlig
Read More
Varm anbefaling

Jeg har haft regnskabshelten som samarbejdspartner i nu snart 2 år. Det har været rigtig fint. Jeg oplever de tager mine henvendelser seriøst og altid finder en løsning. Der er masser af erfaring og energi, og man bliver altid taget imod med et smil og en positiv indstilling. Jeg kan varmt anbefale at tage fat i Regnskabshelten hvis man har brug for en stærk samarbejdspartner der forstår sig på iværksætteri.

Erfarent team

Vi er et fokuseret, professionelt og dedikeret team af revisorer, bogholdere og jurister, med mange års erfaring som dagligt hjælper +200 selvstændige med deres bogføring og regnskab.

Tryghed gennem hele forløbet

Vi tager vores ansvar seriøst og vi forstår, at troværdighed, tillid og tryghed er alfa og omega for vores mange kunder, som vælger os til at udarbejde deres årsregnskaber.

Vi klarer også bogføringen

Styr på dit bogholderi? Hvis ikke, så kan du tage det helt roligt. Vi står til rådighed, og sørger for at få dig helt i mål.

Nemt og effektivt

Er der nogen spørgsmål undervejs står vi altid til rådighed og hvis ikke, så har vi overblikket og tager os af hele processen, så du kan holde fri når du har fri.

Indberettede
årsregnskaber
0 +
Tilfredse
kunder
0 +
Opkald besvaret de
seneste 14 dage
0 +

Nogle af vores partnere

Er du klar til at blive regnskabsfri?

Et udsnit af vores andre ydelser

FÅ HJÆLP TIL ADMINISTRATION

ÅRSREGNSKAB

Få Hjælp Til Bogføring

Har du spørgsmål? Vi har svarene!

Det er fantastisk at være med til at opstarte en ny virksomhed, men der er også en masse ting, du skal have for øje og tage stilling til i den spæde start af virksomhedens levetid. 

Heriblandt overvejelsen omkring det at stifte en erhvervskonto. Der kan være flere vigtige overvejelser vedr. stiftelse af erhvervskonto, selvfølgelig ift. hvordan og hvorledes, men også om det kan betale sig – medmindre du har et ApS eller A/S, hvor det er lovpligtigt.

Vi guider dig gennem de vigtigste opmærksomhedspunkter og viden omkring stiftelse af erhvervskonto.  

At have en erhvervskonto vil sige at have en selvstændig konto tilknyttet din virksomhed/CVR – og dermed den økonomiske aktivitet i virksomheden.

Din erhvervskonto vil fungere virksomhedens NemKonto, hvilket vil sige, at offentlige myndigheder eksempelvis kan tilbagebetale moms og skat til kontoen. Det gør det derfor også en hel del lettere at føre regnskab og holde løbende bogføring og bankafstemning i virksomheden med en erhvervskonto.

Ved stiftelse af selskab med CVR-nummer, har du mulighed for at oprette en konto til erhverv i banken. Med denne erhvervskonto får du en selvstændig konto, som tilhører selve virksomheden. Hvilket i langt de fleste tilfælde er oplagt, så privat- og virksomhedsøkonomi kan holdes adskilt. 

Det er som nævnt lovpligtigt at oprette en erhvervskonto, hvis du har oprettet et selskab, der enten er ApS eller A/S. Desværre er det bare ikke gratis at have denne konto til din virksomhed. Du vil typisk skulle betale et månedligt beløb til banken for at have din erhvervskonto hos dem. En del banker tager desuden også et gebyr for selve oprettelsen af kontoen. 

For langt de fleste, ja. Har du en enkeltmandsvirksomhed, er det ikke lovpligtigt, men stadig oplagt at have for nemmere at holde overblik over hhv. privat- og virksomhedsøkonomi. Uden en erhvervskonto bliver det svært at holde det adskilt og holde et overblik, når du laver regnskab.

Derudover gør det at have en erhvervskonto det desuden lettere at få professionel skatterådgivning fra finansielle rådgivere – som fx hos os ved regnskabshelten.dk – hvis du har et samlet systematisk overblik over din virksomheds økonomiske transaktioner på en erhvervskonto. 

Ift. det økonomiske overblik skal det også nævnes, at en erhvervskonto også bruges som din virksomheds NemKonto. Det er denne konto offentlige myndigheder vil bruge til at overføre penge til din virksomhed. 

Men der kan selvfølgelig spares penge ved ikke at lave og have en erhvervskonto. Hvilket kan være det, der taler for ikke at have en erhvervskonto i enkelte tilfælde, afhængig af virksomhedens størrelse og omfang.

I udgangspunktet kan alle, der har en virksomhed med et CVR-nummer få oprettet en erhvervskonto, men det er ikke altid sikkert, at banken godkender oprettelsen. For bankerne har en del krav fra Finanstilsynet, der skal overholdes. Regler der er til for at sikre, der ikke foretages hvidvaskning. 

Så hvis du bliver spurgt om en række spørgsmål af din bank ved stiftelse af erhvervskonto, så skal du ikke blive bekymret. På baggrund af dine svar, vurderer banken, om du kan oprette en erhvervskonto hos dem. 

Bankens krav varierer fra bank til bank, men du kan forberede dig ved som minimum at leve op til følgende krav:

 • Du har gyldig legitimation.
 • Din virksomhed kan valideres via en registreringsattest. 
 • Der skal foreligge en forretningsplan for virksomheden.
 • Du skal have lagt et overskueligt budget for din virksomhed. 

Prisen for at have en erhvervskonto kan være alt fra 0 kroner og op til 500 kroner om måneden. Prisen vil altid afhænge af banken – og de kan variere en hel del. 

Derudover er der typisk altid et oprettelsesgebyr for stiftelse af erhvervskonto. De fleste oprettelsesgebyrer ligger på alt mellem 0 kroner til 5.000 kroner.

Scroll to Top

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Vi kontakter dig indenfor 24 timer.
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.