Revisorerklæring til vognmandstilladelse

Tænk på os som et traditionelt revisionsfirma, bare prisvenligt, digitalt og nytænkende.

Vores team består af +30 revisorer, bogholdere, digitaliseringskonsulenter og skatterådgivere, som alle brænder for at gøre komplekst, simpelt, at frigive tid for vores kunder og give rådgivning som skaber værdi.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?
Vi kontakter dig indenfor 24 timer.

fremragende
96 anmeldelser

Revisorerklæring til vognmandstilladelse

Hvis du vil vide mere om, hvilken pakkeløsning for revisorerklæringen til vognmandstilladelsen der er den rette for dig, så klik her.

Om revisorerklæring til vognmandstilladelse

Den 1. juli 2019 blev der indført et lovkrav om at vognmænd skal kunne fremføre en vognmandstilladelse. For dette skal man enten have en garanti fra banken eller en revisorerklæring, der konkluderer at virksomheden har den tilstrækkelige kapital.

Vores revisorer har stor erfaring med hele processen.

Vognmandstilladelse

4.500 kr Pris, ex moms
  • Revisorerklæring fra
    statsautoriseret revisorer
  • Kontakt til myndigheder
  • Indsendelse af
    dokumentation til
    færdselsstyrelsen
  • Professionel rådgivning

Opnå vognmandstilladelsen med en revisorerklæring udarbejdet og indberettet af en af vores statsautoriserede revisorer

I dag er det krav fra myndighedernes side, at vognmænd skal have en godkendt vognmandstilladelse (også kendt som en varebilstilladelse), der skal dokumentere at egenkapitalen er til rådighed. Processen er simpel og er ikke særligt kompleks, men for at være sikker på at tilladelsen godkendes hos færdselsstyrelsen, kræver det en statsautoriseret revisor med det rette speciale. Hos Regnskabshelten har vi specialister tilknyttet med speciale i vognmandstilladelser, og derfor har vi valgt at opbygge en full-service pakkeløsning, der sikrer dig en godkendelse – fra udarbejdelse af revisorerklæring, til indberetning hos myndighederne.

Indsigt

Vi starter altid med at åbne en dialog med dig, for at få den rette indsigt i din virksomhed og omfanget af vognmandstilladelser. Du kan få lov til at sætte os ind i din virksomhed på bedst mulig vis, og vores samlede forståelse vil effektivere hele processen.

Analyse

Med denne indsigt kan vi nu analysere os frem til de dokumenter og erklæringer der skal udarbejdes, mens vi også kan estimere omfanget. Det bruger vi til at lave en samlet plan som vi præsenterer for dig, så du løbende kan følge med i, hvor langt vi er i processen.

Resultater

Hvis de regnskabstekniske elementer er på plads, så er resultater altid at vi kommer i mål med vores revisorerklæring, foretager indberetningen og du opnår en vognmandstilladelse. Endvidere vil vi bistå med kyndig hjælp til, hvordan tilladelsen for fremtiden kan opnås hvert år med f.eks. et revideret regnskab.

Eksperter i dit regnskabsprogram

Vi har mange års erfaring i Dinero, e-conomic, Billy mm

Erfarent team

Vi er et fokuseret, professionelt og dedikeret team af revisorer, bogholdere og jurister, med mange års erfaring som dagligt hjælper +200 selvstændige med deres bogføring og regnskab.

Tryghed gennem hele forløbet

Vi tager vores ansvar seriøst og vi forstår, at troværdighed, tillid og tryghed er alfa og omega for vores mange kunder, som vælger os til at udarbejde deres årsregnskaber.

Vi klarer også bogføringen

Styr på dit bogholderi? Hvis ikke, så kan du tage det helt roligt. Vi står til rådighed, og sørger for at få dig helt i mål.

Nemt og effektivt

Er der nogen spørgsmål undervejs står vi altid til rådighed og hvis ikke, så har vi overblikket og tager os af hele processen, så du kan holde fri når du har fri.

Gør som 400+ andre selvstændige

Rasmus Kampmann
Rasmus Kampmann
Adm. Direktør
Read More
Sparrede en månedsløn om året på regnskabsudgifter

Regnskabshelten team af tilknyttede revisorer og bogholdere er kompetente og leveringsdygtige. Den streamlinede process, hvor de allokerer en specialist til lige præcis ens regnskabsemne fungerer rigtigt godt og så er prisen til og med også skarp!
Palle Sørensen
Palle Sørensen
Virksomhedsejer
Read More
Vi har været meget tilfredse med Regnskabshelten

Vi har været meget tilfredse med Regnskabshelten, som vi har haft tilknyttet det seneste regnskabsår. Deraf tager vi endnu et år. De leverer en god service, og er altid til at komme i kontakt med. Altid hurtig - og kyndig respons.
Morten Ølgaard
Morten Ølgaard
Marketingsansvarlig
Read More
Varm anbefaling

Jeg har haft regnskabshelten som samarbejdspartner i nu snart 2 år. Det har været rigtig fint. Jeg oplever de tager mine henvendelser seriøst og altid finder en løsning. Der er masser af erfaring og energi, og man bliver altid taget imod med et smil og en positiv indstilling. Jeg kan varmt anbefale at tage fat i Regnskabshelten hvis man har brug for en stærk samarbejdspartner der forstår sig på iværksætteri.
Indberettede
årsregnskaber
0 +
Tilfredse
kunder
0 +
Opkald besvaret de
seneste 14 dage
0 +

Nogle af vores partnere

Er du klar til at blive regnskabsfri?

Et udsnit af vores andre ydelser

FÅ HJÆLP TIL ADMINISTRATION

ÅRSREGNSKAB

Få Hjælp Til Bogføring

Scroll to Top

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Vi kontakter dig indenfor 24 timer.
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.