Regnskab gjort nemt, effektivt og prisvenligt!

We have gathered +75 of the country’s most skilled accountants and auditors, so you can get your personal accountant at a fixed low price per month:

Prices from DKK 495 / month.

Revisorerklæring til vognmandstilladelse

Vores revisorer har stor erfaring med udarbejdelse af erklæringer til vognmandstilladelser.

Få nem og effektiv og hjælp, så du kan komme videre med din virksomhed.

Revisorerklæring til vognmandstilladelse

Med Regnskabshelten kan du altid forvente en skræddersyet pakkeløsning, der passer til dig og din virksomhed.
Hvis du vil vide mere om, hvilken pakkeløsning for revisorerklæringen til vognmandstilladelsen der er den rette for dig, så klik her.

Vognmandstilladelse

4.500 kr Pris, ex moms
 • Revisorerklæring fra
  statsautoriseret revisorer
 • Kontakt til myndigheder
 • Indsendelse af
  dokumentation til
  færdselsstyrelsen
 • Professionel rådgivning

Om revisorerklæring til vognmandstilladelse

Den 1. juli 2019 blev der indført et lovkrav om at vognmænd skal kunne fremføre en vognmandstilladelse. For dette skal man enten have en garanti fra banken eller en revisorerklæring, der konkluderer at virksomheden har den tilstrækkelige kapital.

Vores revisorer har stor erfaring med hele processen.
varevogn_med_varevognstilladelse

Opnå vognmandstilladelsen med en revisorerklæring udarbejdet og indberettet af en af vores statsautoriserede revisorer

I dag er det krav fra myndighedernes side, at vognmænd skal have en godkendt vognmandstilladelse (også kendt som en varebilstilladelse), der skal dokumentere at egenkapitalen er til rådighed. Processen er simpel og er ikke særligt kompleks, men for at være sikker på at tilladelsen godkendes hos færdselsstyrelsen, kræver det en statsautoriseret revisor med det rette speciale. Hos Regnskabshelten har vi specialister tilknyttet med speciale i vognmandstilladelser, og derfor har vi valgt at opbygge en full-service pakkeløsning, der sikrer dig en godkendelse – fra udarbejdelse af revisorerklæring, til indberetning hos myndighederne.

 • Indsigt

  Vi starter altid med at åbne en dialog med dig, for at få den rette indsigt i din virksomhed og omfanget af vognmandstilladelser. Du kan få lov til at sætte os ind i din virksomhed på bedst mulig vis, og vores samlede forståelse vil effektivere hele processen.

 • Analyse

  Med denne indsigt kan vi nu analysere os frem til de dokumenter og erklæringer der skal udarbejdes, mens vi også kan estimere omfanget. Det bruger vi til at lave en samlet plan som vi præsenterer for dig, så du løbende kan følge med i, hvor langt vi er i processen.

 • Resultater

  Hvis de regnskabstekniske elementer er på plads, så er resultater altid at vi kommer i mål med vores revisorerklæring, foretager indberetningen og du opnår en vognmandstilladelse. Endvidere vil vi bistå med kyndig hjælp til, hvordan tilladelsen for fremtiden kan opnås hvert år med f.eks. et revideret regnskab.

Eksperter i dit regnskabsprogram

Vi har mange års erfaring i Dinero, e-conomic, Billy mm

Gør som 400+ andre selvstændige

Rasmus Kampmann
Rasmus Kampmann
Adm. Direktør
Læs mere
Sparrede en månedsløn om året på regnskabsudgifter

Regnskabshelten team af tilknyttede revisorer og bogholdere er kompetente og leveringsdygtige. Den streamlinede process, hvor de allokerer en specialist til lige præcis ens regnskabsemne fungerer rigtigt godt og så er prisen til og med også skarp!
Palle Sørensen
Palle Sørensen
Virksomhedsejer
Læs mere
Vi har været meget tilfredse med Regnskabshelten

Vi har været meget tilfredse med Regnskabshelten, som vi har haft tilknyttet det seneste regnskabsår. Deraf tager vi endnu et år. De leverer en god service, og er altid til at komme i kontakt med. Altid hurtig - og kyndig respons.
Morten Ølgaard
Morten Ølgaard
Marketingsansvarlig
Læs mere
Varm anbefaling

Jeg har haft regnskabshelten som samarbejdspartner i nu snart 2 år. Det har været rigtig fint. Jeg oplever de tager mine henvendelser seriøst og altid finder en løsning. Der er masser af erfaring og energi, og man bliver altid taget imod med et smil og en positiv indstilling. Jeg kan varmt anbefale at tage fat i Regnskabshelten hvis man har brug for en stærk samarbejdspartner der forstår sig på iværksætteri.
Din personlige bogholder

Vi har revisorer tilknyttet med speciale i vognmandstilladelsen

Regnskabsheltens team består af dedikerede erhvervsrådgivere, bogholdere, revisorer og administrationsansatte. Deriblandt finder du vores specialister i vognmandstilladelsen, der til hverdag hjælper alle typer af vognmænd, med at udarbejde og indberette revisorerklæringen. Derfor vil du altid kunne forvente, at vi finder en specialist der har den rette ekspertise.

Et_digitalt_og_effektivt_bogholderi

Vi holder overblikket for dig - fra udarbejdelse til indberetning

Processen for at opnå en vognmandstilladelse er faktisk ikke særligt kompliceret. Men det kræver, at du holder et vist overblik i processen, og sørger for at den samlede dokumentpakke indeholder alt den dokumentation som færdselsstyrelsen skal bruge. Lad Regnskabshelten holde det overblik for dig – og fokuser i stedet på din forretning.

Fast_månedlig_pris

Sikkerhed omkring dine oplysninger

For at udarbejde revisorerklæringen og sikre den endelige godkendelse fra færdselsstyrelsen, kræver det at vi får adgang til en del af din virksomheds økonomiske aktiviteter og oplysninger. Derfor har vi valgt at lægge et markant fokus på sikkerheden i Regnskabshelten. Derfor kan du altid forvente en anonymiseret og fortrolig kommunikation med os, samtidigt med at dine filer bliver opbevaret efter højeste sikkerhedsstandarder i branchen.

Overhold_frister_&_deadlines

Reducer dit tidsforbrug markant

Vognmandstilladelsen er ikke særligt kompleks at opnå, men kræver stadig din tid og dit fokus. Der er en samlet dokumentpakke der kan være tidskrævende, samtidigt med at indberetningen og kommunikationen med myndighederne også kan tage ens fokus. Derfor har vi valgt at opbygge vores pakkeløsning efter én hovedprioritet; at dit tidsforbrug skal være så minimalt som overhovedet muligt. I stedet kan du bruge din tid, der hvor den giver mening for din virksomhed.

0 +
Indberettede
årsregnskaber
0 +
Tilfredse
kunder
0 +
Opkald besvaret de
seneste 14 dage

Nogle af vores partnere

Er du klar til at blive regnskabsfri?

Prøv regnskabshelten allerede i dag!

Et udsnit af vores andre ydelser

Arrrow Icon

OMDAN DIT IVS TIL APS

Office Icon

FÅ HJÆLP TIL ADMINISTRATION

file icon

ÅRSREGNSKAB

page thumb

Send en besked

Interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig?
Skriv dig op herunder og så vil vi kontakte dig indenfor 48 timer👇