Revisorerklæring
til vognmandstilladelse

Vores revisorer har stor erfaring med udarbejdelse af erklæringer til vognmandstilladelser. Få nem og effektiv hjælp, så du hurtigt kan komme videre med din virksomhed.

Revisorerklæring
til vognmandstilladelse

Vores revisorer har stor erfaring med udarbejdelse af erklæringer til vognmandstilladelser. Få nem og effektiv hjælp, så du hurtigt kan komme videre med din virksomhed.

Revisorerklæring til vognmandstilladelse

Varebilstilladelse

2495 kr Pris, eks. moms
  • Revisorerklæring fra statsautoriseret revisorer
  • Kontakt til myndigheder
  • Indsendelse af dokumentation til færdselsstyrelsen
  • Professionel rådgivning
POPULÆR

Om revisorerklæring til vognmandstilladelse

Den 1. juli 2019 blev der indført et lovkrav om at vognmænd skal kunne fremføre en vognmandstilladelse. For dette skal man enten have en garanti fra banken eller en revisorerklæring, der konkluderer at virksomheden har den tilstrækkelige kapital.

Vores revisorer har stor erfaring med hele processen.

Eksperter i dit regnskabsprogram & hjælp til vognmandstilladelser

Vi har mange års erfaring i Dinero, e-conomic, Billy mm

Det vi gerne ville skabe med Regnskabshelten...

Din personlige bogholder

Hos Regnskabshelten har du din egen personlige bogholder som har det 100% indblik i din daglige bogføring, men derudover har du også et stort bagland af eksperter som altid vil stå til rådighed hvis der skulle være et juridisk, skatteteknisk eller beslægtet område som du søger hjælp til.

Et digitalt og effektivt bogholderi

Vi har en målsætning og det er at gøre dit bogholderi så effektivt som overhovedet muligt. Derfor ser vi ved det første opstartsmøde altid nærmere på: Hvordan dit bogføringsmæssige set-up er i dag og hvordan vi ved brug af diverse integrationsværktøjer kan optimere dette mest effektivt.

Fast månedlig pris

Helt ærligt.. Findes der noget mere irriterende end uforudsete regninger? Regnskabshelten = Fast månedlig pris, Ingen fordyrende revisorregninger, irriterende skjulte gebyrer eller uforudsete regninger.

Overhold frister & deadlines

Aldrig skal du bekymre dig om momsfrister, årsregnskab, selvangivelse eller andre kedelige deadlines og mærkedage i regnskabskalenderen.

Er du interesseret i at få hjælp til revisorerklæringen
til en vognmandstilladelse?

Lyst til at høre mere?

I tvivl om din bogføring kan klares med en af vores pakkeløsninger? Send os din besked, så vender vi tilbage indenfor 24 timer.

Jobopslag

Send en besked

Revisorerklæring til varebilstilladelse/vognmandstilladelse

1. juli 2019 blev der indført et lovkrav om at vognmænd skal kunne fremføre en legitim varebilstilladelse. For at få denne vognmandstilladelse, skal man enten have en garanti fra banken eller en revisorerklæring, der konkluderer at virksomheden har den tilstrækkelige kapital.

Hjælp til revisorerklæring til varebilstilladelse

Vores revisorer har stor erfaring med udarbejdelse af erklæringer til vognmandstilladelser. Få nem og effektiv hjælp, så du hurtigt kan komme videre med din virksomhed.
– Udfyld formular og vi kontakter indenfor 48 timer.

Hvor stor en egenkapital skal man have for at få en varebilstilladelse?

For at få en varebilstilladelse også kaldt en “vognmandserklæring” kræver det en egenkapital på 13.500kr. Egenkapital skal som nævnt dokumenteres ved en revisorerklæring, eller på baggrund af et revideret regnskab.

Egenkapitalen på 13.500kr. gælder for tilladelsen til den første varebil. Skal du have tilladelse til mere end én varebil, kræver det en yderligere egenkapital på 6750 kr. pr. varebil.

Hvis du skal have tilladelse til at have 5 varebiler, ser regnestykket altså således ud:

Varebilstilladelse til fem varebiler:

13.500+(6750*4) = 40.500kr.

 

Hvis du skal have en varebilstilladelse for 5 varebiler, kræver det altså, at det kan dokumenteres at du har en egenkapital på 40.500kr. 

Du kan som nævnt også få stillet pengene i garanti af fx. et pengeinstitut. Det koster dog et årligt beløb at få stillet en garanti fra et pengeinstitut. Det kan derfor bedre betale sig at betale et engangsbeløb for en revisorerklæring, hvis du selv har pengene. 

Hvordan bliver revisorerklæringen udarbejdet?

Revisorerklæringen skal laves af enten en statsautoriseret eller registreret revisor, og vil blive lavet på baggrund af dit regnskab og din bogføring.

Formlen for egenkapital er:

Egenkapital = Aktiver – gældsforpligtelser 

Det er altså på baggrund af denne formel at din egenkapital opgøres. 

Det skal pointeres at dine værdier (aktiver) og din gæld (passiver) skal opgøres i henhold til årsregnskabsloven, samt at det som tidligere nævnt, skal være en godkendt revisor der laver erklæringen. Det er altså ikke nok at du selv kan dokumentere, at du har tilstrækkelig egenkapital.