Find det bedste lønsystem

Lønadministration er ikke noget, du kan tage let på. Derfor er der udarbejdet en række danske lønsystemer, der kan hjælpe dig med administration af løn og derved lette arbejdet for dig.

Nedenfor giver vi dig input til de danske lønsystemer, vi hos Regnskabshelten synes, er de bedste. Her forklarer vi dig også om nogle af de mange fordele, der er ved at have et moderne og opdateret online lønsystem.

Hos Regnskabshelten ved vi, at du ikke er blevet selvstændig for at bruge din værdifulde tid på regnskab og administration.

Regler der skal overholdes

Når det kommer til udbetaling af løn, er der en række regler, der skal overholdes nøje. Reglerne kan synes indviklede – og i nogle tilfælde unødvendige, men de skal overholdes, også selv om du måske kun har en enkelt medarbejder i din ApS: og denne medarbejder er dig selv.

Et moderne online lønsystem kan hjælpe dig med at styre lønadministrationen, så du er sikker på, at alt bliver gjort rigtigt.

Der er flere forskellige lønsystemer, som du kan bruge, og det vigtigste er her, at du finder et dansk lønsystem, der er relevant for dig, og som kan leve op til de behov, der er i din virksomhed.

Læs med nedenfor og find det rette lønsystem for din virksomhed – ofte kan et billigt lønsystem være helt fint til dine behov.

Hvad skal et lønsystem kunne?

Når du skal vælge et lønsystem, er der nogle minimumskrav, som systemet bare skal kunne leve op til, hvis du vil have fuldt udbytte af din investering. Et lønsystem skal som minimum kunne:

  • Afregne løn – både for fastlønnede og timelønnede medarbejdere
  • Overføre betalinger til: medarbejdere, barselsfonde, pensionskasser og SKAT
  • Hente skattekort og indberette e-indkomst
  • Indberette statistik til fx Dansk Arbejdsgiverforening
  • Indberette feriepenge
  • Arbejde sammen med og korrespondere med de mest gængse regnskabsprogrammer
  • Sende lønsedler ud hver måned

Regnskabsheltens bud på de bedste lønsystemer

Som du kan se, så er der en række krav til funktionalitet, som vi mener, du bør have med i dine overvejelser. Du kan sagtens gå efter det billigste lønsystem, du overhovedet kan finde – men hvis det ikke kan korrespondere ordentligt med dit regnskabssystem eller myndigheder, så kan det hurtigt blive et irritationsmoment og i værste fald spild af penge.

Vi har derfor samlet en liste over gode danske lønsystemer, vi som revisionsvirksomhed tør stå inde for og anbefale til dig som kunde. Du kan se listen og en kort beskrivelse af systemerne her:

Proløn

Med Proløn får du et lønsystem, der er brugervenligt og integrerbart med de fleste regnskabsprogrammer. Du betaler for den løsning, du har brug efter – alt efter behovet i din virksomhed. Du kan vælge forskellige løsninger, og du finder også et lønsystem her, der er opsat specifik efter den branche, du arbejder indenfor.

Proløn er specielt udviklet til at hjælpe små og mellemstore virksomheder med lønadministration.

Vil du vide mere?

Læs mere om Proløn her

Dataløn

Dataløn er udviklet til lønadministration i små og mellemstore virksomheder og organisationer. Det er landets største leverandør af lønløsninger, faktisk får mere end 500.000 danskere hver måned deres løn udbetalt via Dataløn.

Lønsystemet, Dataløn, er fleksibelt, nemt at bruge og sikkert, så risikoen for fejl minimeres. Du indberetter dine stamdata – og så sørger medarbejderne hos Dataløn for resten.

Er Dataløn noget for dig?

Læs mere om Dataløn her

Zenegy

Zenegy er en af de nyere spillere på banen, når det kommer til udvikling af lønsystemer. Med et lønsystem fra Zenegy får du en moderne, datadrevet og automatiseret løsning, hvor der er tænkt moderne teknologi og moderne værktøjer ind i systemet fra start.

Der er lagt vægt på automatisering, gennemsigtighed og fleksibilitet – og systemet kan integreres med snart sagt alle former for programmer til regnskab og økonomistyring. Oveni hatten får du smarte apps der gør hverdagen og indsamlingen af data let – endda legende let.

Nysgerrig på, hvad Zenegy kan?

Læs mere lige her

EG Lønservice

Med EG Lønservice får du en rigtig håndværkerløsning, forstået på den gode måde! Lønsystemet EG Lønservice er udviklet direkte til håndværkere og installatører. Du får altså et lønsystem, som er skræddersyet til håndværkererhvervene – og et supportteam med stor faglighed og viden om sådan noget som overenskomster og aflønning på håndværkerområdet.

Løsningen er fuldt digitalt og integrerbart med almindelige programmer til regnskab og økonomistyring.

Er EG Lønservice løsningen for dig?

Læs mere lige her

Danløn

Med Danløn for du et brugervenligt lønsystem, der gør det nemt at lave løn i din virksomhed. Systemet taler sammen med dine øvrige systemer til økonomistyring, regnskab, timeregistrering og lægning af vagtplaner.

Systemet er udviklet til at hjælpe små, mellemstore og større virksomheder med flere hundrede ansatte. Systemet giver dig et fuldt overblik over lønadministrationen og giver dig mulighed for at kontrollere lønudbetalingerne, inden du godkender dem i systemet. Systemet er velegnet, uanset om du har medarbejdere på fast løn eller ansatte på timeløn.

Vil du vide mere om Danløn og mulighederne?

Læs mere lige her

Få hurtig hjælpe og vejledning hos Regnskabshelten

Vi håber, at du med vores gennemgang er blevet klogere på, hvad et lønsystem er for en størrelse, og vi hjælper dig gerne med at vælge det rette lønsystem til din virksomhed.

Vil du slippe for alt bøvlet – og have vores professionelle hjælp til det hele? 

Lad os hjælpe dig med at finde det lønsystem, der matcher dine behov – og efterfølgende kan vi stå for både bogføring og lønadministration i din virksomhed.

Tag et kig på vores bogføringspakker – og se hvor billigt det kan gøres!

5/5 på TrustPilot 

Christian Mätzke

”Super god oplevelse!”

De er der hver gang man har brug for dem, og helt enestående og fremragende Service!

De ved lige hvad de har med at gøre, og vi som kunde kan altid stille spørgsmål, og for det meste har de svaret med det samme… Ved sværere spørgsmål, så går der lige et par dage! Men svaret kommer!!! 😀

Artiklens indhold

Scroll to Top