Visma DataLøn – landet største leverandør af lønløsninger

visma

Når du vælger at bruge DataLøn som dit lønsystem, får du et gennemprøvet system, der er udviklet specielt til små og mellemstore virksomheder – og det er derfor et system, vi hos Regnskabshelten gerne anbefaler videre.

Hos Regnskabshelten gør vi alt for at hjælpe vores kunder til en sjovere og nemmere hverdag!

Med DataLøn får du fuld integration med andre tids- og økonomisystemer. Det gør, at du kan spare masser af tid på det administrative arbejde, fordi du slipper for at sidde og svede over manuelle indtastninger – og i stedet kan bruge tiden på at passe og udvikle din forretning.

Med DataLøn får du bl.a.:

  • Automatisk udbetaling af løn til alle dine medarbejdere
  • Automatisk overførsel til SKAT, pensionsordninger og andet
  • Mulighed for at lave løn bagud – altså tilbage i tiden
  • Fuld integration med økonomi- og regnskabssystemer
  • Fuld support på telefon eller online

Den nemme og sikre lønadministration

Med DataLøn slipper du som nævnt for en masse kedeligt og tidskrævende tastearbejde hver måned. Du kan benytte dig af prøveberegninger, så du har styr på, hvad din lønkørsel resulterer i, inden du rent faktisk kører den. Det giver ro i maven og overblik.

Du kan håndtere flere medarbejdere og afdelinger på én gang, og samle dine ansatte i lønmodtagergrupper for endnu større overblik – og du kan trække tal ud fra hver afdeling. Da dine løndata automatisk sammenkøres med de øvrige økonomiske data i dit regnskabs- og økonomistyringssystem, har du altid fuldt overblik over økonomien.

Ud over at være et lønsystem, har DataLøn en række HR-tilbud, som du kan gøre brug af ved siden af.

Du kan også blive klogere på, hvordan vi kan hjælpe dig hos Regnskabshelten med vores prisvenlige og gennemtænkte bogføings- og digitaliseringspakker.

Artiklens indhold

Scroll to Top