Zenegy lønsystem udviklet til fremtiden

Zenergy image

Lønsystemet Zenegy står for et digitalt mindset og et ønske om at nytænke gamle arbejdsmetoder og opgaver.

Når du vælger Zenegy-løn får du et fuldt digitaliseret lønsystem spækket med lækre features og genveje, som kan gøre lønadministration meget, meget nemmere at overskue og have med at gøre.

Hos Regnskabshelten vil vi derfor gerne anbefale Zenegy til vores kunder. Smarte arbejdsgange, automatisering og nemmere styring, kan nemlig frigive så meget tid for dig, der driver din egen virksomhed.

Regnskabshelten – fordi vi gør hverdagen effektiv for vores kunder!

Et brugervenligt og supereffektivt system

Zenegy er udviklet til små og mellemstore virksomheder. Systemet er nemt at bruge og automatiserer samt optimerer de manuelle arbejdsopgaver, der er i forbindelse med lønadministration. Fx bliver skattekort for dine medarbejdere hentet automatisk, skatten bliver rapporteret, og der beregnes automatisk løngrundlag, ligesom udbetalinger og pensionsbetalinger også sker automatisk.

Med Zenegy får du:

  • Et system med en åben API, så det nemt kan integreres med andre systemer
  • Udbygget styring af tidsplaner.
  • Bogføring og lønadministration på afdelingsplan
  • Håndtering af ferie og feriefridage
  • Mulighed for flere Nets-aftaler.
  • Løn direkte ind på mobilen via Zenegys app.

Med Zenegy får du derudover adgang til en lang række af rapporter og funktioner, som giver overblik og fuld kontrol. Det kan fx være: datostyring, effektivt godkendelsesflow, medarbejder-app og et modul til administration af firmabiler.

Vil du vide mere om nemme arbejdsgange og digitalisering?

Tag et kig på de forskellige bogføings- og digitaliseringspakker hos Regnskabshelten – det er nemmere og billigere, end du tror.

Artiklens indhold

Scroll to Top