Shopbox – det overlegne kassesystem til din forretning

Shopbox er et unikt kassesystem, der er udviklet med funktioner til snart sagt alle brancher. Uanset om du sælger mad og drikke, brugskunst eller tøj, eller du har en frisørforretning, tilbyder skønhedsbehandlinger eller driver en webshop, kan du med kassesystemet fra Shopbox få en skræddersyet løsning, der passer perfekt til din forretning.

Hos Regnskabshelten hjælper vi hvert år vores kunder med at sætte fuld gang i forretningen, raketfart på bogholderiet og turbo på indtjeningen gennem smarte, innovative og gennemtestede, digitaliserede og automatiserede arbejdsgange.

Vi giver dig mere tid til de ting, der betyder noget!

Vi er et stærkt team af bogholdere, revisorer og digitaliseringseksperter. Det betyder, at vi kan tænke bredt, når vi skal hjælpe dig med at digitalisere og integrere kassesystemer, bogføring og regnskab i et perfekt set-up, der sparer dig tid og penge hver eneste måned.

Vil du vide mere om vores forskellige digitaliseringspakker?

Optimer din forretning med Shopbox

Vi vil ikke lægge skjul på, at vi er vilde med Shopbox. Med et kassesystem fra Shopbox får du en alt-i-en løsning, der er brugervenlig, prisbillig og et godt værktøj i hverdagens drift.
Dine betalinger, data og lagerbeholdning er samlet på ét sted, så du altid kan have det overblik over din forretning. Med kassesystemet Shopbox får du:

  • En fuld POS-løsning, hvor dine forretningssystemer, butikker og betalingsløsninger taler sammen
  • Skræddersyet integration mellem f.eks. regnskabssystem, webshop og bank
  • Mulighed for vækst ved hjælp af brugbar data fra systemet

En nemmere hverdag, mere tid og større vækst

Det lyder som drømmen, men den er god nok. Med Shopbox kan du frigøre masser af tid, fordi manuelt og tidskrævende arbejde automatiseres. Du kan nemt holde øje med salg og lagerbeholdning, og du kan bruge de mange indsamlede data i systemet til proaktivt at øge væksten i din virksomhed.

Hos Regnskabshelten er vi ikke bare eksperter i digitalisering; vi tilbyder også at tage hele regnskabet for dig, så du kan koncentrere dig om det, du er bedst til – at drive din forretning.

Aldrig mere bogføring – tid til det, der betyder noget!

Vi har forskellige bogføringspakker til en skarp pris, og vi har helt sikkert også pakken til din forretning.
Når vi står for regnskabet for dig, får du altid et fast team tilknyttet. Du har fri adgang til rådgivning hos vores revisorer, og vi sørger for, at alle indberetninger er på plads. Hvert kvartal ligger der et kvartalsregnskab klar til dig.

Skal det være endnu nemmere, kan vi også lave dit årsregnskab for dig. Klik og læs mere om vores årsregnskabspakker – eller giv os et ring. Så tager vi en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Artiklens indhold

Scroll to Top