Hvad koster en revisor

Hvis du leder efter en revisor, så er det en god ide, at du indhenter tilbud fra forskellige revisorer, da priserne kan svinge en del fra revisor til revisor. Du kan på den måde sammenligne de forskellige revisorers priser og hvor lang tid, som de skal bruge på det.

Det er også vigtigt, at du ved, at en revisor tager forskellige priser for deres ydelser. Du kan altså hyre en revisor til at lave et årsregnskab, hvilket vil være en anden pris end hvis der skal laves selvangivelse. Du skal derfor være opmærksom på, hvad du skal have lavet, når du kontakter en revisor.

Hvad koster en revisor for et enkeltmandsfirma?

Det kan for mange små virksomheder som et enkeltmandsfirma være svært at finde penge til en revisor. Derfor har mange revisorer specielle pakker og priser til et enkeltmandsfirma. Det betyder, at du kan spare en masse penge, hvis du selv sørger for at lave alt den bogføring, som du overhovedet kan. Herudover kan du også forberede dine bilag. Der vil du kunne finde priser helt ned til 3.500 kroner for et årsregnskab eksklusiv moms. Her vil nogle af de dyre valgmuligheder komme op omkring 11-12.000 kroner for et årsregnskab eksklusiv moms.

Hvad koster en revisor i timen?

Det er stort set umuligt at give en præcis pris på, hvad en revisor skal have i timen. Prisen afhænger i høj grad af opgavens omfang og sværhedsgrad. Herudover har revisorens niveau og erfaring også ofte en indflydelse på, hvordan timeprisen ser ud.

Du kan cirka regne med følgende priser:

  • Bogholder: 475-499 kroner eksklusiv moms i timen
  • Revisor: 575-1800 i timen eksklusiv moms. Spændet er stort, hvilket ofte har noget at gøre med om det er en autoriseret revisor eller en statsautoriseret revisor. 

Du vil i de fleste tilfælde ikke skulle gå helt vildt meget op i timeprisen, men derimod kigge på den samlede pris for den opgave, som du skal have lavet. 

Hvad koster en revisor, der skal lave selvangivelse?

Hvis du er på udkig efter en revisor, der skal lave din selvangivelse, så er det også en god ide, at du kender til budgettet. Det giver dig for en mulighed for at vide, hvad du skal betale for at få lavet en selvangivelse. Din selvangivelse er meget vigtigt i forhold til dine skatteforhold. Det er derfor vigtigt, at det er korrekt, det der står. Hvis du har brug for hjælp af en revisor så skal du forvente at komme af med 3.500-16.500 kroner, hvor det ofte er en kombineret pakke af selvangivelse og årsregnskab.

Hvad koster en revisor om måneden?

Hvis du gerne vil have en fast revisor og gerne vil vide, hvad du nok kommer af med om måneden til din revisor. Det er dog svært at spå om, da det kræver at vide, hvor mange opgaver du har den pågældende måned, hvor nogle måneder har brug for mere hjælp end andre.

Hvad koster en revisor om året?

Hvis du ofte har brug for en revisor, så kan du sagtens finde en revisor, som du bruger fast. Du kan derfor regne med, at du om året vil komme til at bruge 6000-20.000 kroner, hvilket kan være mange penge for nogen. Prisen kan variere meget. Den påvirkes af forskellige faktorer såsom antal opgaver, bilag og omsætning.

Hvad koster en revisor, der skal lave årsregnskab?

Hvis du mangler en revisor til at lave årsregnskab, så kan du sagtens regne med, at det er den samme pris, som hvis du skulle have lavet en selvangivelse. Det er nemlig ofte en samlet pakke, hvor du får begge ting med. Du kan derfor regne med 3500-16.500 kroner.

Prisen skal ikke altid bestemme hvilken revisor du vælger

Når du skal vælge din revisor, så behøver prisen ikke være den bestemmende faktor. Det betyder blandt andet, at det ikke udelukkende er den billigste, som du skal vælge at bruge til at lave dit regnskab eller selvangivelse.

Det handler også om, hvordan arbejdet bliver lavet. Det drejer sig om tiden, altså hvor lang tid der bruges på at få det lavet. Det kan for nogen tage rigtig lang tid at udarbejde et regnskab, hvor andre derimod er meget hurtige til det. Det vil også ofte være dem, der laver det hurtigst, der koster flest penge. Det handler om, at du finder en god balancegang mellem tiden og prisen.

Hertil er det også vigtigt, at det bliver lavet korrekt. Du vil komme til at opleve, at der vil være fejl en gang imellem. Det skal dog også have en betydning for dig, når du skal vælge, hvor korrekt det bliver lavet. Det kan i sidste ende komme til at koste dig endnu mere tid og penge, hvis du enten afleverer et forkert regnskab eller selv skal bruge tid på at rette det og tjekke det hele igennem.

Artiklens indhold

Scroll to Top