Automatisk Bogføring

Hvad er Automatisk Bogføring?

De seneste år er fænomenet automatisk bogføring blevet en realitet for mange virksomheder. Automatisk bogføring sparer revisorer for del indtastningsarbejde, når det kommer til at registrere indtjeninger, udgifter, SKAT med mere. Automatisk bogføring giver dig frie hænder og mere tid, som du i stedet kan bruge andre steder i din virksomhed. 

For den tid vi sparer dig her hos Regnskabshelten i forbindelse med et automatiseret bogholderi, den giver vi videre til dig i form af lavere priser.

Automatisk bogføring sker med fakturascanning, OCR og kunstig intelligens. Det er en nyere form for bogføring, som har gjort livet for virksomhedsejere en del nemmere. OCR omdanner billeder til tekst, som computerprogrammer kan aflæse og registrere i digitale systemer.

Automatisk Bogføring af Salg

Deep learning, kunstig intelligens og maskiner er kommet på dagsordenen på mange forskellige arbejdspladser. Brugen af nye teknologier har automatiseret vores hverdag og fuldkommen ændret den måde, som vi arbejder på.

Det gælder også, når det kommer til bogføring. Automatisk bogføring er begyndt at ændre på virksomheders finansafdelinger. Vi, hos Regnskabshelten, har heldigvis altid de nye bogføringssystemer i kikkerten, så vi er forberedt på de ændringer, som sker inden for finansverdenen.

Der er masser af fantastiske fordele ved, at den automatiske bogføring er ved at tage over. Automatisk bogføring sørger for, at alle dine digitale bilag automatisk betales til tiden, mistænkelige bevægelser for din virksomhed bliver hurtigere opdaget og forebygget og alle de rapporter og informationer, som du skulle stå og mangle, er klar med et enkelt klik.

Kunstig Intelligens Klarer Bogføringen for Dig

De seneste år har kunstig intelligens udviklet sig på høj plan. Vi bruger kunstig intelligens til at optimere vores arbejdsdage, og nu kan det også hjælpe os med at bogføre. Fakturaer håndteres automatisk via et computersystem, som læser og forstår de bilag, som du uploader i systemet. 

Systemet er intelligent, let og fleksibelt at bruge. Du behøver ikke lære systemet at læse bilag for dig, da den automatiske bogføring allerede ved, hvordan den skal læse og forstå teksten via fakturascanning. Alt den data som bliver behandlet synkroniseres også automatisk i systemet.

Vil Automatisk Bogføring Erstatte Bogholdere?

Både ja og nej. Bogholdere kommer stadig til at have en betydningsfuld rolle, men deres roller bliver redefineret. Automatisk bogføring betyder, at de manuelle og repetitive opgaver nu kan håndteres af en maskine frem for af mennesker. Det betyder ikke, at der ikke skal være mennesker til stede for at få bogholderiet til at køre rundt. Her hos Regnskabshelten har vi altid et stærkt hold af medarbejdere, som sidder bag maskinerne og sørger for, at det hele kører rundt. Heriblandt din faste kontaktperson, som kender din branche og din virksomhed.

Lær de Automatiserede Processer at Kende

Mange sidder fast i deres gamle vaner, fordi det er nemmere at blive ved med at gøre det samme end at skulle sætte sig ind i nye systemer. Det er forståeligt nok. Vi mennesker er vanedyr, og vi kan godt lide, at tingene er, som de plejer at være. Bogføringsloven, som vi kender den i dag, blev vedtaget i år 1998, og der har ikke været megen ændring siden da – indtil nu! 

Den største fejl, som virksomheder begår, er, at de ikke tager sig tid til at sætte sig ind i de automatiserede processer. Mange vænner sig til at arbejde på en bestemt måde, og derfor har de ikke overskud til at sætte sig ind i nye metoder, selvom de nye metoder er langt mere effektive.

Der er dog ingen grund til at arbejde hårdere, når man kan arbejde smartere. Dette er essensen af automatisk bogføring. I stedet for selv at sætte dig ind i de kringlede automatiserede processer, så kan du overlade det tunge arbejde til os her hos Regnskabshelten.

Regnskabshelten er Ekspert i Automatisk Bogføring

Har du brug for hjælp til at komme i gang med at bogføre automatisk? Regnskabshelten tilbyder hjælp til automatisk bogføring, så du kommer bedst fra start.

Vores revisorer sidder klar til at tage et kig på din bogføring og automatisere den for dig. Hvis du har spørgsmål kan du altid kontakte vores support for yderligere vejledning og information.

Artiklens indhold

Scroll to Top