revisor

Brug for hjælp fra en revisor?

Altid hurtig revisorhjælp – fra den løbende bogføring, indberetning af skat og moms til det endelige årsregnskab.

Hos Regnskabshelten udfører vi alle opgaver indenfor regnskab, bogføring
og hjælp til digitalisering af regnskabssystemer.
Vi laver regnskaberne, så du kan være sikker på, at der er styr på økonomien i din virksomhed.

Hvad laver vi som revisorer?

En revisor kan hjælpe dig med alle de opgaver, der relaterer sig til regnskabet i din virksomhed. Derudover aver vi revision, når det er tid til at lave årsafslutningen, hvis din virksomhed er underlagt revisionspligt.

Hos Regnskabshelten er vi i et dynamisk hold på 30+ regnskabsassistenter, revisorer og digitaliseringseksperter, med en bred erhvervs- og uddannelsesbaggrund. Vi yder hver dag regnskabshjælp til virksomheder i Danmark fra de helt små til de store.

Regnskabshelten er en af førende aktører, når det kommer til regnskabsassistance. Så hos os er dit regnskab altid i trygge hænder. Det giver mening – ikke mindst på bundlinjen.

Vi hjælper med

 • Bogføring
 • Årsregnskab
 • Administration
 • Erhvervskonto
 • CFO Service
 • Selskabsstiftelse
 • Selskabslukning
 • Tvangsopløsning
 • Revisorerklæring til vognmandstilladelse
 • Skattefri virksomhedsomdannelse
 • Skatterådgivning
 • Virksomhedsskatteordningen

Fullservice bogføringspakke

Med Regnskabshelten kan du altid vælge det abonnement, der passer til dig og din virksomhed.
Hvis du vil vide mere om hvilken pakkeløsning der er den rette for dig, så klik her.

Vi tror på at du ikke blev selvstændig for at bogføre - få frigjort din tid

Bogføringen er typisk den arbejdsopgave som virksomhedsejere og selvstændige først vælger at outsource. Og med god grund - der er nemlig ofte markant arbejdstid at frigøre, mens de mange teknikaliteter og regler i bogføringsfaget kan gemme på flere store besparelser.

Bogføring gjort nemt, effektivt og prisvenligt!

Vi har samlet +75 af landets dygtigste bogholdere og revisorer, for at du kan få din personlige
regnskabschef til en fast lav pris om måneden

 • Indsigt

  Sammen taler vi om det nuværende bogholderi i din virksomhed og de problemstillinger du må have mødt. Vi har en oprigtig interesse i lige præcis din bogføring - jo bedre indsigt, desto bedre kan vi overtage bogføringen og blive eksperterne i dine bilag.

 • Analyse

  Med den rette indsigt kan vi analysere os frem til optimeringerne af dit bogholderi og finde de processer der med fordel kan automatiseres, for både at spare tid og penge.

 • Resultater

  Med os som bogholdere vil du opleve mærkbare resultater målt i både tid og penge. Udover vores ekspertise i din bogføring, vil du heller aldrig misse en deadline eller tidsfrist - vi står for indberetningerne

Iværksætteren

495 kr Pris, ex moms pr. mdr.
 • Fast tilknyttet team med
  speciale i din branche
 • Bogføring af op til 350 bilag
  per år
 • Afstemning af banken
 • Indberetning af moms
 • Kvartalsregnskab

Du får altid en skræddersyet løsning. Med revisorhjælp fra Regnskabshelten er du sikker på fleksibilitet, regnskabspakker til gode priser – og mulighed for at skalere op og ned. Hos os betaler du kun for det, du har brug for.

Bogføring gjort nemt, effektivt og prisvenligt!

Vi har samlet +75 af landets dygtigste bogholdere og revisorer, for at du kan få din personlige
regnskabschef til en fast lav pris om måneden:


Priser fra 495,- kr./mdr.

Er du underlagt revisionspligt?

Det gælder for alle virksomheder, at de skal udarbejde og indsende en årsrapport til Erhvervsstyrelsen. Men det er ikke alle virksomheder, der er forpligtet til at gå igennem en årlig revision. Pligten afhænger af, hvilken type selskab din virksomhed er.

Når der skal laves årlig revision, skal du bruge en revisor, der er enten registreret eller statsautoriseret. Din revisor reviderer årsregnskabet og godkender årsrapporten. Hos Regnskabshelten gør vi dit regnskab helt klar til revision, så du blot behøver at få et stempel fra en statsautoriseret revisor efterfølgende.

For nogle virksomheder er der mulighed for at fravælge revision, når nogle helt specifikke betingelser er opfyldt. Måske er det en mulighed for din virksomhed? – Lad en af vores virksomhedskonsulenter hjælpe dig med at få klarhed over, hvilke muligheder du har.

Virksomheder med revisionspligt

 • Aktieselskaber (A/S)
 • Anpartsselskaber (ApS)
 • Selskaber med begrænset ansvar (S.M.B.A og A.M.B.A)
 • Børsnoterede selskaber
 • Erhvervsdrivende fonde
 • Statslige selskaber

Som nævnt er der for aktieselskaber, anpartsselskaber og selskaber, der har begrænset ansvar, visse undtagelser for reglen om revisionspligt. Hvis du er i tvivl, hjælper vi dig med at finde ud af, om dit selskab er underlagt revisionspligt.

Årsregnskab gjort nemt, effektivt og prisvenligt!

Kontakt os gerne, så vi sammen kan finde ud af hvordan vi bedst muligt kan hjælpe dig

Få det fulde indblik over dit seneste regnskabsår-
uden at skulle investere din egen tid

Udarbejdelsen af årsregnskabet er altid en tidskrævende arbejdsopgave, som alle selvstændige skal allokere deres timer imod hvert eneste år. Men årsregnskabet baner også vejen for et fuldt indblik i virksomhedens økonomi og kan give indsigt i den fremtidige udvikling, der kan byde på flere hidtil usete muligheder for økonomiske optimeringer og vækst.

Årsregnskab gjort nemt, effektivt og prisvenligt!

Kontakt os gerne, så vi sammen kan finde ud af hvordan vi bedst muligt kan hjælpe dig

Årsregnskab

3495 kr Pris, ex moms pr. mdr.
 • Opstilling af årsregnskab
 • Indberetning af årsregnskab
 • Opgørelse af skattepligtig indkomst
 • Assistance med årsafslutningsposteringer (årlige afskrivninger)
 • Indberetning af selvangivelse

Ro i maven - Du behøver aldrig mere at bekymre dig om sygdom, barsel eller ferie. Med revisorhjælp fra Regnskabshelten garanterer vi, at der backup på alle opgaver – for større sikkerhed og tryghed end ved at have én fast revisor.

Udvidet selvangivelse eller oplysningsskema

Når du driver en selvstændig virksomhed, er det et krav, at du udfylder en udvidet selvangivelse, eller et oplysningsskema, som det kaldes hos SKAT. Med selvangivelsen meddeler du bl.a. SKAT: Hvor meget du har tjent, hvor meget du skal betale i skat, og hvilke fradrag du måtte have.

Du kan udfylde selvangivelsen elektronisk gennem ”Tast Selv” på skat.dk.

Ved udfyldelsen af selvangivelsen/oplysningsskemaet er det derfor vigtigt, at du har 100% styr på indtægter og fradrag, som fx: håndværkerfradrag og kørselsfradrag. Derudover skal du også have styr på aktier og værdipapirer, der i givet fald skal skrives på.

Få hjælp til indberetning af skat og moms

Som selvstændig erhvervsdrivende eller virksomhedsejer er du nødt til at forholde dig til indberetning af skat og moms. Desværre er det ikke altid så simpel en opgave. Der er en lang række procedurer, krav og tidsfrister, du skal kende og overholde 100%, hvis du skal være sikker på, at alt er gjort rigtigt – så du undgår løftede pegefingre fra SKAT – eller endnu værre strafrenter og andet.

Du skal både have styr på dit skatteregnskab, på din indberetning af moms og på de frister, der er. Og derudover skal du kende til de regler, der gælder for din virksomhed i forhold til størrelse, omsætning osv.

Selv i en virksomhed med egen regnskabsafdeling kan de mange opgaver, der omhandler moms og skat være belastende og ressourcekrævende, og derfor hjælper vi hos Regnskabshelten i dag rigtig mange virksomheder med at klare det skattemæssige med momsafregning, skatteregnskab – og nok så vigtigt fradragsreglerne – så du er sikker på ikke at gå glip af fradrag, du er berettiget til.

Revisorer for den lille virksomhed

Hos Regnskabshelten hjælper vi virksomheder i mange forskellige brancher og virksomheder af vidt forskellig størrelse – også de helt små virksomheder.

Vi ved, hvilke udfordringer du kan stå med som selvstændig erhvervsdrivende med din egen lille virksomhed. Og vi ved også, at du ikke er blevet selvstændig for at sidde os bøvle med tal og regnskaber.

Vi hjælper dagligt masser af små erhvervsdrivende med deres bogføring og regnskab. Vi har mere end 1200 tilfredse kunder, og har gennem årene hjulpet masser af små virksomheder med udvikling og vækst ved at sørge for, at der altid er styr på tingene – så du kan være på forkant med tingene, have fuldt overblik over økonomien i din virksomhed og undgå ubehagelige overraskelser.

Vi har lavet et komplet og topprofessionelt koncept, specielt til dig, der driver en mindre virksomhed. I vores bogføringspakker får du hjælp til klassiske regnskabsopgaver som: bogføring, indberetning af moms og skat, kvartalsregnskab.

Vores løsninger er derudover fuldt skalerbare. Det betyder, at du altid kan finde en pakke, der passer til din virksomhed – og at du kan skifte pakke i takt med, at din virksomhed vokser og udvikler sig.

Få en specialist tilknyttet med speciale i
skatte- optimeringer, planlægning og sager

Med Regnskabshelten kan du altid forvente en skræddersyet pakkeløsning, der passer til dig og din virksomhed.
Hvis du vil vide mere om, hvilken pakkeløsning for skatterådgivning der er den rette for dig, så klik her.

Sammen om at revolutionere regnskabsbranchen

Tænk på os som et traditionelt revisionsfirma, bare prisvenligt, digitalt og nytænkende. Vores team består af +30 revisorer, bogholdere, digitaliseringskonsulenter og skatterådgivere, som alle brænder for at gøre komplekst, simpelt,
at frigive tid for vores kunder og give rådgivning som skaber værdi.

Skatterådgivning

Regnskabsheltens team af skatterådgivere har dét kendskab til skattelovgivningen og skattesager,
der kan spare dig mange skattekroner.

Kontakt os og få effektiv og kyndig hjælp af en af vores skatterådgivere.

Skatterådgivningpakke (Klippekort)

7.995 kr Pris, ex moms
 • 10 timers skatterådgvning
 • Kan bruges over 1 år

En nemmere hverdag og fuldt økonomisk overblik med regnskabshjælp fra Regnskabshelten. Vi hjælper dig i hverdagen og tilbyder dig rådgivning, der skaber værdi.

Brug for revisor til skatterådgivning?

Der ændres ofte på skattelovgivningen, og det gør, at opgaver som skatterapportering og skatteplanlægning er både tidskrævende og komplicerede opgaver, som kræver opdateret viden om ovgivningen og fuld indsigt i reglerne.

Som regnskabsvirksomhed tilbyder vi hos Regnskabshelten professionel skatterådgivning. Med vores skatterådgivning får du en specialist tilknyttet, så der er styr på rapportering og planlægning – og vi kan også hjælpe dig med skatteoptimering og med skattesager.

Med vores skatterådgivningspakke er hjælpen altid lige ved hånden, når du har brug for den.

Et stærkt team af revisorer

Hos Regnskabshelten finder du et stærkt og dynamisk team af 30+ bogholdere, regnskabsassistenter, revisorer og digitaliseringseksperter, der står klar til at hjælpe dig og din virksomhed med alt fra bogføring til værdiskabende og professionel rådgivning.

Hos Regnskabshelten er vi et traditionelt revisionsfirma – bare prisvenligt, digitalt og nytænkende. Vi møder dig præcis, hvor du er, og hjælper dig med at få mere tid til din virksomhed, bedre tal på bundlinjen og bedre overblik over økonomien med vores unikke og fleksible regnskabsløsninger.

Vi har modet til at skabe nye muligheder – troværdigheden til at skabe ærlige og værdiskabende relationer – og mangfoldigheden til at favne alle brancher og erhverv.

Ønsker du mere info?

Udfyld formularen til højre, og så kontakter vi dig hurtigst muligt. Du er også altid velkommen til at kontakte os på:

+45 60 657 660

page thumb new

Send en besked

Interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig?
Skriv dig op herunder og så vil vi kontakte dig indenfor 48 timer👇